Få 10 % på rejser hos Hurtigruten

Med Hurtigruten kan du komme tæt på den norske vestkyst. Hurtigruten besøger 34 havne på strækningerne fra Bergen til Kirkenes. Hurtigruten har de senere år udvidet sit krydstogt program med flere eksotiske destinationer i de arktiske og antarktiske områder. Udover at tilbyde Grønland, Island, Svalbard og Antarktis, tilbyder Hurtigruten rejser til Canada, USA, Mellemamerika og Sydamerika.

Du får 10 % på alle rejser over 5 døgn langs den norske kyst (Voyage rejser) og 5 % rabat på Hurtigrutens Expedition rejser.

Tilbud:
Er du klar til at udforske verden igen?
Lige nu har du mulighed for at komme med på en uforglemmelig ekspeditionsrejse til Antarktis, Alaska, Island og Grønland med afrejse i 2021 og 2022. Du kan spare op til 8.650 kr. pr. person på flyrejsen på udvalgte rejser. Glæder for alle nye bestillinger samt for ubenyttede cruise vouchere. Bookingperioden er fra den 16. august t.o.m. den 6. september 2021.

Tilbud:
Få flyet inkluderet tur/retur på Hurtigrutens klassiske rejser langs den norske kyst, og få op til 1.000 NOK pr. person i lommepenge til at bruge om bord. Du får din PlusKort rabat oveni.

Tilbuddet gælder fra København. Fra Billund kommer et tillæg på 174 kr. pr. tur ( 348 kr. tur/retur).
Bookingperiode: den 23. august 2021 –  den 20. september 2021
Rejseperiode: den 1. april 2022 – den 31. december 2022
Vigtigt: Book rejsen inkl. fly, da flyveturen ikke er gratis inkluderet.

Bemærkninger:
Rabatten kan kombineres med Ambassadør-rabat, men ikke med andre tilbud og gælder ikke for fly, udflugter, hotelovernatninger, transport mm.
Normale bookingbetingelser er gældende.

Sådan får du rabatten

PlusKort

Bestil via e-mail pluskort@hurtigruten.com eller ring på tlf. 89 87 56 03 og oplys rabatkoden: PLUSKORTDK

PlusGuldkort

Bestil via e-mail pluskort@hurtigruten.com eller ring på tlf. 89 87 56 03 og oplys rabatkoden: PLUSKORTDK
Besøg www

Populære rabatter

Aktuelle rabatter

Husk rabatten hos bl.a.