Vi har 750.000 medlemmer – har du et godt tilbud til dem?

Bliv samarbejdspartner i Danmarks stærkeste fordelsprogram, og få adgang til en bred og købestærk målgruppe.

Hvem er PlusKort?

PlusKort er det største fordelsprogram i Danmark, der kombinerer medlemskort med rabatter og fordele til en fagforening. PlusKort samler fordele til ca. 300 forskellige virksomheder inden for detailhandel, nethandel, rejser, oplevelser m.m. på ét og samme kort, og vi markedsfører fordelene eksklusivt over for vores 750.000 medlemmer.  Som et af de eneste loyalitetsprogrammer får medlemmerne en kontant rabat, når de handler i en af 1.300 forskellige steder, der er tilknyttet kortet.

Hvorfor samarbejde med os?

pluskort.dk er en effektiv kommunikationsplatform, der kan hjælpe dit brand til en større synlighed og øget omsætning. Med mere end 6 mio. sidevisninger på loplus.dk viser vores medlemmer en stor interesse for at søge efter gode rabatter og aftaler. Udover at præsentere jer for en købestærk målgruppe, giver vi jer mulighed for at målrette kampagner og specifikke tilbud direkte mod vores medlemmer.

Via forbundenes fagblade markedsføres PlusKorts partnere via annoncer og vedlæg, og når dermed ud til en samlet målgruppe på mere end 750.000 modtagere. Desuden modtager mere end 150.000 medlemmer en gang om ugen et nyhedsbrev, hvor der er mulighed for at bidrage specifikke tilbud og kampagner.

Via vores app og sociale medier har I mulighed for at segmentere og målrette gode tilbud direkte til medlemmerne. Vi har desuden spil og konkurrencer, hvor vores partnere får markedsføringsmuligheder i form af øget synlighed og trafik til partnersitet. Det giver en stor kendskabsgrad til jeres brand hos medlemmerne, og samtidig trafik via strategisk placerede bannere i spillet.  

Mød vores medlemmer

Medlemmerne køber for mere end 1.500.000.000 kr. årligt gennem PlusKort

En højere andel af boligejere end danskere generelt

Har i gennemsnit højere husstandsindkomst end gennemsnittet 

Har i gennemsnit højere rådighedsbeløb end danskere generelt

Få PlusKort medierapport

På vores partnerside kan du bestille en PlusKort medierapport med uddybende specifikationer på de mange målgrupper og medier, man får adgang til som PlusKort partner.