Oplev Danmarks Jernbanemuseum og få 25 % rabat

OBS - der gives ikke PlusKort rabat i perioden 27. juni - 9. august 2020, da rabatten ikke kan kombineres med regeringens hjælpepakke, som giver 50 % på entrébilletter.  

På Danmarks Jernbanemuseum er der masser af gode oplevelser for hele familien. Tirsdage, onsdage og torsdage i uge 27-32 kører der veterantog for fuld damp på museets egen strækning. Det emmer af historie og nostalgi, når I står tæt på det store damplokomotiv, indhyllet i røg, damp og duften af kul. Se video.

Der fløjtes til afgang i tidsrummet kl. 10.30-12.00 og kl. 13.00-15.30. En kørsel varer ca. 10 minutter. Hver mandag og fredag i uge 27-32 står deres chauffør klar til at tage børn og voksne med på en tur rundt i Odense i museets flotte DSB-bus. Den er fra 1966 og har tidligere været i drift i Odense frem til 1987. Bussen kører begge dage i tidsrummet kl. 11-14, og en tur varer ca. 20 minutter. Se video.

Alle dage i sommerferien er det også muligt at opleve museets drejeskive i funktion. Drejeskiven bruges stadig aktivt på museet, når museet flytter vogne eller lokomotiver fra ét spor til et andet. Der er i alt 21 spor i den gamle rundremise fra 1954, som i dag huser museets udstillinger, men som oprindelig var depot for DSB og de nordfynske privatbaner.

Normalt har publikum ikke adgang til det røde lyntog, men hver dag i sommerferien får museets gæster lov til at komme indenfor i det ikoniske tog. Åbningen af den gamle Lillebæltsbro i 1935 og introduktionen af lyntoget var revolutionerende for jernbanedriften i Danmark og havde stor betydning for folk, som skulle fra Jylland til København og omvendt. Deres rejsetid blev meget kortere. F.eks. tog det kun 6½ time fra Aalborg til København med det nye lyntog mod hele 10½ time tidligere.
 

Bemærkninger:
Vis dit kort i billetsalget. Der kan maks. købes billetter med rabat til 5 voksne og 5 børn (5-17 år). Børn under 5 år har altid gratis entré.

Sådan får du rabatten

PlusKort

Vis dit kort og få rabat

PlusGuldkort

Automatisk rabat ved betaling
Besøg www

Populære rabatter

Aktuelle rabatter

Husk rabatten hos bl.a.