Oplev Danmarks Jernbanemuseum og få 25 % rabat

Danmarks Jernbanemuseum ligger midt i Odense, lige ved banegården i en autentisk remisebygning fra 1954. Her kan I opleve den danske jernbanehistorie på nært hold. De har 21 spor med ikoniske lokomotiver og vogne. Kig ind i de royale vogne, oplev rejselivet på 1. klasse og se Danmarks ældst bevarede damplokomotiv fra 1868.

Vær opmærksom på, at der kan være specielle corona-restriktioner. Læs mere om retningslinjerne for Danmarks Jernbanemuseum.

Minitog og Børnebanegård
Tag de mindste gæster med på Børnebanegården, en banegård i børnestørrelse. Her kan børnene lege lokomotivfører, sælge billetter og rejse til fjerne steder. Udendørs er der en stor legeplads med et kæmpe trælokomotiv og et vandtårn, hvorfra børnene kan rutsche. Hver dag kører det populære minitog inde eller ude, afhængig af vejret.


Museet har åbent alle dage kl. 10-16. Alle aktiviteter er gratis, når først entréen er betalt. I er velkomne til at medbringe mad og drikke, som I kan nyde inde eller ude.


Bemærkninger:
Vis dit kort i billetsalget. Der kan maks. købes billetter med rabat til 5 voksne og 5 børn (5-17 år). Børn under 5 år har altid gratis entré.

Sådan får du rabatten

PlusKort

Vis dit kort og få rabat

PlusGuldkort

Automatisk rabat ved betaling
Besøg www

Populære rabatter

Husk rabatten hos bl.a.