Få 10 % rabat hos Din Hørespecialist

Tilbud lige nu:
PlusKort og Din Hørespecialist inviterer til event torsdag den 19. marts kl. 19-21 i Taastrup. Her vil der være fokus på din hørelse og de nyeste høreapparater.

Er du en af dem, der er usikker på de mange muligheder, og hvilke forskelle, der er på høreapparater? For eksempel: Hvor skal man starte? Hvad bør man være opmærksom på? Hvilke muligheder er der, og hvilke høreapparater findes?
Få forklaret mulighederne for offentligt tilskud, ventelister og hør om rabatmulighederne, du kan få med PlusKort.

Program:
Kl. 19.00            Velkomst, registrering og lidt godt til ganen

Kl. 19.15            Foredrag: Sådan får du det bedste ud af din hørelse
Kl. 20.15            Åbent for spørgsmål

Kl. 20.30            Gratis høretest og mulighed for spørgsmål
Kl. 21.00            Tak for i aften

Tilmeld dig her

Bemærkninger:
Der er et begrænset antal pladser. Tilmelding skal ske senest den 15. marts. Vi forbeholder os retten til at aflyse ved for få deltagere.

Standardrabat:
Alle mennesker er forskellige – det er vores hørelse også. Er du i tvivl om du har nedsat hørelse, kan du altid kontakte Din Hørespecialist for en uforpligtende høretest og få personlig rådgivning af deres hørespecialister. De giver dig professionel rådgivning og nøjagtig tilpasning, så du får lige præcis dét høreapparat, der er rigtigt for dig.

Et høreapparat er et moderne kommunikationsmiddel, som giver dig de bedste muligheder for at lytte og følge med i samtaler.

Betingelser:
Du får 4 års service og garanti og du får 10 % rabat på din egenbetaling, dvs. efter eventuelt tilskud fra det offentlige og Sygesikring Danmark er fratrukket. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

 

Sådan får du rabatten

PlusKort

Ring på tlf. 70 11 10 70 og oplys dit medlemsskab, når du bestiller tid til en høreprøve. Husk at vis dit kort i klinikken inden et køb gennemføres.

PlusGuldkort

Ring på tlf. 70 11 10 70 og oplys dit medlemsskab, når du bestiller tid til en høreprøve. Husk at vise dit PlusGuldkort i klinikken inden et køb gennemføres.
Besøg www

Populære rabatter

Husk rabatten hos bl.a.