Få 3 % rabat hos expert

Du får 3 % rabat på alle varer i experts butikker. Du får PRISMATCH* på al elektronik, og dine 3 % rabat fratrækkes alle priser, også
PRISMATCH* og kampagnepriser.

Lige nu får du også 20 % rabat på 1 stk. anbefalet tilbehør. Gælder kun ved privatkøb af to varer på samme tidspunkt i fysisk butik.
expert har et stort udvalg af alle de kendte mærkevarer fra verdens førende producenter, og du får altid den bedste rådgivning og service af kompetente fagfolk.

*) PRISMATCH
Prismatch gælder på alt elektronik. Gælder aktuel netpris eller pris i fysisk butik på handelstidspunktet, som er på lager til køb hos konkurrenten, men kun varer fra danskejede webshops og fysiske butikker i Danmark. Prismatch gælder kun for varer, som er i experts onlinesortiment. Gælder ikke levering, montering, andre serviceydelser, restpartier, køtilbud, varer som sælges i begrænset antal, demovarer, udstillingsmodeller og lign. Gælder kun privatkøb. Prismatch gælder kun i din lokale expert butik. Læs mere.

Betingelser:
Rabatten ydes udelukkende på varekøb i expert-butikker.

Tilbud lige nu:
Hos Expert hjælper de 9 ud af 10 til et bedre eller billigere mobilabonnement!
Hvis ikke de også kan hjælpe dig, får du et gavekort til Expert på kr. 100 kr.
Kig forbi din lokale butik, og lad os hjælpe dig.
Kampagnen gælder ikke for kunder der i forvejen har abonnement hos CBB. Gavekortet er gyldigt i 3 år, og kan kun anvendes i din lokale Expert. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

Sådan får du rabatten

PlusKort

Vis dit kort og få rabat

PlusGuldkort

Vis dit PlusGuldkort og få rabat
Besøg www

Populære rabatter

Husk rabatten hos bl.a.