LO Plus bliver til PlusKort

Den 15. oktober ændrede LO Plus navn til PlusKort. Efter LO og FTF dannede den nye fælles hovedorganisation FH – passede navnet LO Plus ikke længere til os, da vi er et gratis medlems-, fordels- og rabatkort for alle fagforeninger under FH, som har tilsluttet sig fordelsprogrammet.

Med PlusKort i hånden, enten fysisk eller på mobilen, har du adgang til fordele og rabatter i mere end 1.300 butikker og webshop i hele landet. 

Eksisterende LO Plus Kort erstattes ikke med nye – de gamle kort vil derfor stadig give adgang til de mange fordele og rabatter. Derimod ændres alle LO Plus kort til PlusKort i app’en, så snart du gennemfører den nye opdatering af app’en.

Fagbevægelsens Fordelsprogram A/S (tidligere LO Plus A/S) er selvfinansierende, og får sine indtægter gennem provision og bidrag fra samarbejdspartnerne, der er med i programmet. Det er nødvendigt for at dække omkostningerne til at drive, administrere og udvikle fordelsprogrammet. 

 

Hent PlusKort app'en

Hent app’en og aktivér rabatkuponen i app’en for at deltage i lodtrækningen om et gavekort på 10.000 kr. til en valgfri partner fra 15. oktober til 10. november 2019.

Vinderen får direkte besked den 11. november 2019.

Læs konkurrencebetingelserne her 

Med PlusKort app’en på din mobil, har du altid dit PlusKort lige ved hånden, overblikket over alle rabataftaler nær dig samt info om nye rabatter og spændende events. 

Med app’en kan du tilmed finde informationer om alt fra lokalafdelinger til medlemsservice vedrørende dit fagforeningsmedlemskab.

Læser du dette på din smartphone, så hent app'en her.

Tast dit mobilnummer i feltet nedenfor så modtager du et link til download af app'en.

Populære rabatter

Aktuelle rabatter

Husk rabatten hos bl.a.