Få op til 20 % rabat hos Humac

OBS: Netop nu oplever Humac en teknisk fejl på deres side med vores rabat-priser, der gør, at du muligvis ikke bliver præsenteret for den laveste pris tilgængelig hos Humac.
Dobbeltcheck derfor prisen i en anden browser direkte på humac.dk eller kontakt Humac’s kundeservice direkte for hjælp til dit køb.
På Humac’s vegne skal vi beklage fejlen mange gange, som forhåbentlig snart er rettet igen.

På Humac.dk/loplus finder du altid de nyeste og lækreste produkter fra Apple og premium tilbehør fra eksklusive brands, som f.eks. B&O PLAY, Libratone, JBL, dbramante1928, Beats, Microsoft Office, eStuff og mange flere.

Du får 3 % på iPhones, 5 % på iPads og Macs, op til 12 % på højttalere og høretelefoner, op til 15 % på covers, sleeves og tasker og op til 20 % på beskyttelsesglas og kabler til dit Apple-produkt.

Sådan gør du:
1. Bestil på humac.dk/loplus
2. Indtast cpr.-nr. for at få adgang til produkterne og se rabatterne
3. Vælg dine varer og læg i kurven
4. Hent i den nærmest GLS pakkeshop eller i nærmeste Humac butik
Du er selvfølgelig velkommen i en af Humac’s 22 butikker landet over, hvor du kan få råd, vejledning og hjælp til din bestilling, men for at få rabatten skal du altid bestille via humac.dk/loplus.

Bemærkninger:
Der gives rabat på alle lagerførte produkter. Pre-sale produkter er derfor undtaget af rabatten. Alt original Apple tilbehør giver 9 % rabat.

Sådan får du rabatten

PlusKort

Bestil online via knappen 'Besøg www' på denne side

PlusGuldkort

Bestil online via knappen 'Besøg www' på denne side
Besøg www

Populære rabatter

Aktuelle rabatter

Husk rabatten hos bl.a.