Få rabat på sportstøj, smykker, briller, tasker, børnetøj og meget mere. Med PlusKort er der mange penge at spare på tøj og tilbehør til hele familien.

4 %

Tøjeksperten

Besøg Tøjeksperten.dk. De har et stort udvalg af herretøj med over 3500 styles på lager. Det er alt fra jakkesæt til nanotex behandlede skjorter, så du slipper for pletter på skjorten. Husk, Tøjeksperten har fri fragt ved køb over 399 kr. og 365 dages bytteret.
4 %

WAGNER

Tag prøverummet hjem i stuen. Besøg Wagner.dk. Vælg mellem et stort sortiment af klassisk og moderne herretøj fra kendte mærker så som; Lindbergh, Bison, JBS, Wrangler, Lee, Björn Borg og Superdry Husk, Wagner har fri fragt ved køb over 399 kr., samt 365 dages bytteret.
10 %

Synoptik (100 butikker)

Et skarpt syn gør det lettere at se positivt på tingene. De små detaljer. Det store billede. Alt det, du ikke vil gå glip af. Det er dét, Synoptik kan. Sikre dig et skarpt syn, så du kan få mest mulig glæde af dit liv. Du kan benytte alle Synoptiks tilbud, og samtidig får du 10 % rabat oveni. Kig forbi eller bestil tid til en Certificeret Synsprøve på synoptik.dk. Synoptik er den eneste optikerkæde, hvor synsprøven er certificeret af Dansk Standard. Det betyder, at alle deres butikker lever op til strenge krav om udstyr, målinger og rutiner. Bemærkninger: Ved kontroltjek af linser skal du fremvise dit kort. Vær opmærksom på at du skal tilføje din rabat til dit kontaktlinseabonnement hver 12. måned (1 gang om året).
Særpris

Zalando

Zalando er Europas førende mode-platform, og med god grund: Mere end 2.000 brands og over 400.000 produkter giver nok at vælge mellem til dig. Med PlusKort får du rabat på gavekort til Zalando. Gavekortet kan du f.eks. bruge på nyt tøj til garderoben eller til træningen. Zalando har noget til enhver smag og ethvert budget - uanset om du leder efter sæsonens trends eller vil investere i klassikere til garderoben. Hos Zalando finder du både highstreet-brands samt et bredt sortiment af både danske og internationale designerbrands. Hos Zalando har du altid 100 dages gratis returret. Gavekortet kan bruges på zalando.dk og i Zalando app'en. Zalando har gratis levering på bestillinger over 189 kr. Sådan får du rabatten: 1) Tryk på knappen ”Besøg www” på denne side 2) Indtast CPR. nr. for at få adgang til webshop 3) Vælg det ønskede beløb på gavekortet 4) Efter indtastning af betalingsoplysninger og godkendt betaling, skal du klikke på knappen ”Videre” i Nets -betalingsvindue for at afslutte købet og komme videre til kvitteringssiden, hvor gavekortkoderne downloades 5) OBS – gavekortkoderne downloades via den røde knap, ”Hent billetter her”. (Findes på førnævnte kvitteringsside) 6) Print dine gavekortkoder ud eller gem dem online på mobilen. 7) Indløs gavekortet/gavekortkoden på zalando.dk eller i Zalandos app. Bemærkninger: Der kan kun købes 1 gavekort pr. bestilling. Mistet gavekort/gavekortkode? Sådan genfremsendes dit køb: 1) Tryk på linket her på siden 2) Indtast CPR. nr. for at få adgang til webshop 3) I øverste højre hjørne ses en knap med tre vandrette streger. Tryk på den 4) Klik på fanen, ”Mistet billet” 5) indtast e-mailadresse (den der blev brugt i forbindelse med købet)
9 %

Nanna xl (11 butikker)

NANNA XL er en tøjkæde, der sælger stormode i str. 42-58. Du får 9 % rabat på hele sortimentet. NANNA XL køber ind hos de bedste producenter og har derfor altid de bedste varer i butikken. Sådan får du rabatten i webshoppen: 1) Tryk på knappen ”Besøg www” 2) Indtast cpr. nr. for af få adgang til rabatkoden Bemærkninger: Du får både rabat i Nanna Xls butikker og i webshoppen.
Et års gratis medlemskab + 10%

Keyclubco.com

Er du vild med lækre og unikke brands, og går du op i høj kvalitet? Så er Keyclubco.com det helt rigtige univers for dig. Et univers af inspiration, eksklusivitet og stil. De har udvalgt det bedste af det bedste inden for alt; lige fra parfumer, ure, elektronik, fashion, skønhedspleje, interiør og sportsudstyr til vin og smykker. De værdsætter dig som medlem af Keyclubco.com, og når du går på opdagelse i deres univers, vil du opleve inspiration fra start til slut. Kun det bedste er godt nok til deres kunder, og derfor optjener du 10 % i Keypoint på alle dine køb, som du kan bruge næste gang, du handler og dermed spare penge. Oplev nye spændende kampagner hver måned! Sådan opretter du medlemskab: 1. Tryk på knappen, Besøg www" på denne side.
12 %

Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af barsels- og dåbsgaver, samt kvalitets legetøj til børn i alderen 0-8 år. Alle produkter er nøje udvalgt for at give dig og modtageren en rigtig god oplevelse. Bestil i ro og mag, og abeungen.dk vil sørge for smuk indpakning, et håndskrevet kort og hurtig levering af din ordre/gave. Der føres kendte mærker, såsom; bObles, KREA, My Teddy, MaMaMeMo, Teddykompaniet, Melissa & Doug og mange mange flere.. - Dag til dag levering ved bestilling senest kl. 14.00 på hverdage. - Fri fragt fra 699 kr. - 30 dages fuld returret - Gratis indpakning - e-mærket - 5 stjerner på Trustpilot Betingelser: Gælder ikke på tilbudsvarer.

9 %

Aksglæde

Som medlem får du 9 % rabat på sko fra Aksglæde. Aksglæde sælger funktionelt fodtøj, som er bekvemt og godt for fødderne. På værkstedet repareres fodtøj og lædervarer.
10 %

Anni-Thing v/ Anni Lund

Du får 10 % rabat på modetøj, hatter og smykker ved kontantkøb. Dog ikke på tilbuds-, udsalgsvarer, økologi og kunst.
9 %

Astas

Hos Astas finder du et stort udvalg af børnetøj. Der er blandt andet kjoler, bukser, bluser og frakker. Butikken har også et udvalg af tilbehør og babytøj. Du får 9 % rabat.

Sider