Få rabat på sportstøj, smykker, briller, tasker, børnetøj og meget mere. Med PlusKort er der mange penge at spare på tøj og tilbehør til hele familien.

20-35% + 15%

adidas

Få rabat på adidas Ekstrarabat for dig med PlusGuldkort: I hele december får du 15 % ekstra rabat, når du betaler med dit PlusGuldkort. Det er oveni de rabatter der nævnt nedenfor. Vær opmærksom på, at der kan gå ca. 14 dage før du kan se rabatten i PlusGuldkorts netbank. Få 35 % rabat på alle ikke nedsatte varer og 20 % rabat på alle udsalgsvarer købt via adidas app. Køber du via adidas.dk, får du 30 % rabat på ikke nedsatte varer*. Gælder t.o.m. den 31. december 2021. adidas er brandet med de tre striber som ikon. Fra stadion til gaderne. Fra banen til catwalken. adidas stræber altid efter at være den bedste med en lang erfaring med sportsteknologi og passion for sport. I samarbejde med topatleter og indflydelsesrige kunstnere blander brandet innovative teknologier med iøjnefaldende stil. Betingelser: Rabatkoden kan kun bruges en gang pr. ordre på køb foretaget på adidas.dk eller via adidas app. Rabatten gives ikke på leveringsomkostninger eller med tilbagevirkende kraft, og kan ikke kombineres med andre tilbud. *Der kan dog forekomme undtagelser, og disse vil være synlige på adidas.dk. I tilfælde af returnering eller annullering af ordre, henvises der til følgende link "Returnering" (http://www.adidas.dk/hjaelp).
5 %

Synoptik (101 butikker)

Kig forbi eller bestil tid til en Certificeret Synsprøve på synoptik.dk. Synoptik er den eneste optikerkæde, hvor synsprøven er certificeret af Dansk Standard. Det betyder, at alle deres butikker lever op til strenge krav om udstyr, målinger og rutiner. Bemærkninger: Ved kontroltjek af linser skal du fremvise dit kort. Vær opmærksom på, at du får 1 % rabat, og den skal tilføjes til dit kontaktlinseabonnement hver 12. måned (1 gang om året). Med PlusKort får du også 1 % rabat på brilleabonnementer, når tilskuddet fra det offentlige og Sygesikring Danmark er fratrukket. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter. Du kan benytte alle Synoptiks tilbud, og samtidig få 5 % rabat oveni.
4 %

Tøjeksperten (PWT Group A/S) (54 butikker)

Tøjeksperten er Danmarks største herretøjskæde med butikker i hele landet, hvorfor du altid kan finde en butik nær dig. Hos Tøjeksperten er du sikret god service samt ekspertviden inden for herremode. Tøjeksperten forhandler et bredt sortiment af danske og internationale designerbrands såsom Lindbergh, Bison, Tommy Hilfiger, JBS, Morgan, Superdry, Eterna, Matinique, og mange flere. Hos Tøjeksperten får du altid: • Fri fragt på ordrer over 499 kr., når du shopper online • Hurtig levering • 365 dages landsdækkende returret Bemærkninger: Rabatten opnås i udvalgte butikker og på Tøjeksperten.dk og kan benyttes i forbindelse med Tøjekspertens egne tilbud.
4 %

Wagner (PWT Group A/S ) (10 butikker)

Wagner er en multibrand-kæde, som forhandler modetøj til den skandinaviske mand. Wagner har et bredt sortiment af kvalitetstøj til overkommelige priser. Skab din personlige stil med din nuværende garderobe og sæsonens trends fra Wagner. Hos Wagner finder du skandinaviske brands såsom JUNK de LUXE, Lindbergh, Bison, Jack’s Sportswear Intl. og mange flere. Hos Wagner får du altid: Fri fragt på ordrer over 499 kr., når du shopper online Levering inden for 1-2 hverdage 365 dages landsdækkende returret Bemærkninger: Rabatten opnås i udvalgte butikker og på Wagner.dk
Særpris

Zalando

Få rabat på Zalando gavekort Zalando er Europas førende mode-platform, og med god grund: Mere end 4.000 brands og over 400.000 produkter giver nok at vælge mellem til dig. Med PlusKort får du rabat på gavekort til Zalando. Tryk videre på denne side og se, hvor meget du kan spare på gavekortet. Gavekortet kan du f.eks. bruge på nyt tøj til garderoben eller til træningen, og gavekortet kan også bruges på i forvejen nedsatte varer. Hos Zalando har du altid 100 dages fuld returret. Gavekortet kan bruges på zalando.dk og i Zalando app'en. Zalando har gratis standardlevering på bestillinger for min.189 kr. Sådan får du rabatten: 1) Tryk på knappen ”Besøg www” på denne side 2) Indtast CPR. nr. for at få adgang til webshop 3) Følg billetflowet for at købe gavekort 4) Print dit gavekort eller gem det online 5) Indløs gavekortet/gavekortkoden på zalando.dk eller i Zalandos app Mistet gavekort? Sådan genfremsendes dit køb: 1) Gentag step 1 og 2 fra "Sådan får du rabatten" 2) I bunden af shoppen. Klik på fanen ”Mistet din billet?” Bemærkninger: Der kan kun købes 1 gavekort pr. bestilling. Gavekortet har ingen udløbsdato.
5 %

Nanna XL (11 butikker)

NANNA XL er en tøjkæde, der sælger stormode i str. 42-58. Du får 5 % rabat på hele sortimentet. NANNA XL køber ind hos de bedste producenter og har derfor altid de bedste varer i butikken. Sådan får du rabatten i webshoppen: 1) Tryk på knappen ”Besøg www” 2) Indtast cpr. nr. for af få adgang til rabatkoden Bemærkninger: Du får både rabat i Nanna Xls butikker og i webshoppen.
20-35% + 15%

Reebok

Få 35 % rabat på Reebok Ekstrarabat for dig med PlusGuldkort: I hele december får du 15 % ekstra rabat, når du betaler med dit PlusGuldkort. Det er oveni de rabatter der nævnt nedenfor. Vær opmærksom på, at der kan gå ca. 14 dage før du kan se rabatten i PlusGuldkorts netbank. Tilbud lige nu: Få 35 % rabat på alle ikke nedsatte varer. På alle udsalgsvarer får du 25 % rabat oveni prisen. Tilbuddet kan kun benyttes på reebok.dk, og gælder t.o.m. den 31. december 2021. Standardrabat: Reebok tilbyder et stort udvalg af sportstøj, der kombinerer cool og gennemtænkt design med pasformer, der maksimerer din ydeevne. Uanset om du er på udkig efter sportstøj til f.eks. dans, gymnastik, crosstræning, boksning eller løb, så finder du stilfuldt træningstøj og tilbehør til både børn og voksne hos Reebok. Reeboks kollektioner er lavet i samarbejde med dygtige sportsfolk og designere, for at styrke din motivation og performance. Shop online på reebok.dk, og få 20 % rabat med PlusKort. Betingelser: Rabatkoden kan kun bruges en gang pr. ordre på køb foretaget på reebok.dk. Rabatten gives ikke på leveringsomkostninger eller med tilbagevirkende kraft, og kan ikke kombineres med andre tilbud. Der kan dog forekomme undtagelser, og disse vil være synlige på reebok.dk. I tilfælde af returnering eller annullering af ordre, henvises der til følgende link "Returnering" (https://www.reebok.dk/hjaelp).
12 %

Stylepit

Stylepit klæder hele familien på til livet. Shop tøj og sko fra en lang række brands. Stylepit leverer hurtigt dine varer på 1-2 hverdage, og tilbyder 50 dages gratis retur. Med PlusKort får du 12 % rabat på ALT.
9 %

Aksglæde

Som medlem får du 9 % rabat på sko fra Aksglæde. Aksglæde sælger funktionelt fodtøj, som er bekvemt og godt for fødderne. På værkstedet repareres fodtøj og lædervarer.
20 %

Brubeck.dk

Få 20 % rabat på alt Brubeck sportstøj og undertøj. Brubeck er et nyt tøjmærke i Danmark. De har fast lav pris på alt tøj til en aktiv hverdag. Betingelser Din rabat kan ikke kombineres med andre rabatter / fordelskort.

Sider

a