Få rabat på sportstøj, smykker, briller, tasker, børnetøj og meget mere. Med PlusKort er der mange penge at spare på tøj og tilbehør til hele familien.

10 %

Synoptik (100 butikker)

Et skarpt syn gør det lettere at se positivt på tingene. De små detaljer. Det store billede. Alt det, du ikke vil gå glip af. Det er dét, Synoptik kan. Sikre dig et skarpt syn, så du kan få mest mulig glæde af dit liv. Du kan benytte alle Synoptiks tilbud, og samtidig får du 10 % rabat oveni. Kig forbi eller bestil tid til en Certificeret Synsprøve på synoptik.dk. Synoptik er den eneste optikerkæde, hvor synsprøven er certificeret af Dansk Standard. Det betyder, at alle deres butikker lever op til strenge krav om udstyr, målinger og rutiner. Bemærkning: Ved kontroltjek af linser skal du fremvise dit kort. Vær opmærksom på at du skal tilføje din rabat til dit kontaktlinseabonnement hver 12. måned (1 gang om året).
9 %

Nanna XL (11 butikker)

NANNA XL er en tøjkæde, der sælger stormode i str. 42-58. Du får 9 % rabat på hele sortimentet. NANNA XL køber ind hos de bedste producenter og har derfor altid de bedste varer i butikken. Sådan får du rabatten i webshoppen: 1) Tryk på knappen ”Besøg www” 2) Indtast cpr. nr. for af få adgang til rabatkoden Bemærkning: Du får både rabat i Nanna Xls butikker og i webshoppen.
15 %

Octopusdenmark.com

Octopus Denmark tilbyder smukke og klassiske tasker, clutches og punge – alle produceret i dejligt kvalitetsskind. Du kan også købe de verdensberømte flettasker, som findes i mange farve varianter og størrelser. Du får 15 % rabat.
Et års gratis medlemskab + 10%

Keyclubco.com

Er du vild med lækre og unikke brands, og går du op i høj kvalitet? Så er Keyclubco.com det helt rigtige univers for dig. Et univers af inspiration, eksklusivitet og stil. De har udvalgt det bedste af det bedste inden for alt; lige fra parfumer, ure, elektronik, fashion, skønhedspleje, interiør og sportsudstyr til vin og smykker. De værdsætter dig som medlem af Keyclubco.com, og når du går på opdagelse i deres univers, vil du opleve inspiration fra start til slut. Kun det bedste er godt nok til deres kunder, og derfor optjener du 10 % i Keypoint på alle dine køb, som du kan bruge næste gang, du handler og dermed spare penge. Oplev nye spændende kampagner hver måned! Sådan opretter du medlemskab: 1. Tryk på knappen, Besøg www" på denne side.
12 %

Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af barsels- og dåbsgaver, samt kvalitets legetøj til børn i alderen 0-8 år. Alle produkter er nøje udvalgt for at give dig og modtageren en rigtig god oplevelse. Bestil i ro og mag, og abeungen.dk vil sørge for smuk indpakning, et håndskrevet kort og hurtig levering af din ordre/gave. Der føres kendte mærker, såsom; bObles, KREA, My Teddy, MaMaMeMo, Teddykompaniet, Melissa & Doug og mange mange flere.. - Dag til dag levering ved bestilling senest kl. 14.00 på hverdage. - Fri fragt fra 699 kr. - 30 dages fuld returret - Gratis indpakning - e-mærket - 5 stjerner på Trustpilot Betingelser: Gælder ikke på tilbudsvarer.
9 %

Aksglæde

Som medlem får du 9 % rabat på sko fra Aksglæde. Aksglæde sælger funktionelt fodtøj, som er bekvemt og godt for fødderne. På værkstedet repareres fodtøj og lædervarer.
10 %

Anni-Thing v/ Anni Lund

Du får 10 % rabat på modetøj, hatter og smykker ved kontantkøb. Dog ikke på tilbuds-, udsalgsvarer, økologi og kunst.
9 %

Astas

Hos Astas finder du et stort udvalg af børnetøj. Der er blandt andet kjoler, bukser, bluser og frakker. Butikken har også et udvalg af tilbehør og babytøj. Du får 9 % rabat.
9 %

Boutique No. 1

I Boutique No. 1 kan du finde et stort udvalg af smart dametøj str. 36-46. Der er også et udvalg af accessories. Besøg butikken i Dragør – og få 9 % rabat.
10 %

Busk Lædervarer

Busk Lædervarer har Thys største udvalg af kufferter, skoletasker, mapper, skindtasker, handsker, bælter, punge, paraplyer m.m. i alle de kendte mærker. Du får 10 % rabat, når du handler hos Busk Lædervarer.

Sider