Få rabat på adidas

Ekstrarabat for dig med PlusGuldkort:
I hele december får du 15 % ekstra rabat, når du betaler med dit PlusGuldkort. Det er oveni de rabatter der nævnt nedenfor. Vær opmærksom på, at der kan gå ca. 14 dage før du kan se rabatten i PlusGuldkorts netbank.

Få 35 % rabat på alle ikke nedsatte varer og 20 % rabat på alle udsalgsvarer købt via adidas app. Køber du via adidas.dk, får du 30 % rabat på ikke nedsatte varer*.
Gælder t.o.m. den 31. december 2021.

adidas er brandet med de tre striber som ikon. Fra stadion til gaderne. Fra banen til catwalken. adidas stræber altid efter at være den bedste med en lang erfaring med sportsteknologi og passion for sport. I samarbejde med topatleter og indflydelsesrige kunstnere blander brandet innovative teknologier med iøjnefaldende stil.

Betingelser:
Rabatkoden kan kun bruges en gang pr. ordre på køb foretaget på adidas.dk eller via adidas app. Rabatten gives ikke på leveringsomkostninger eller med tilbagevirkende kraft, og kan ikke kombineres med andre tilbud.
*Der kan dog forekomme undtagelser, og disse vil være synlige på adidas.dk. I tilfælde af returnering eller annullering af ordre, henvises der til følgende link "Returnering" (http://www.adidas.dk/hjaelp).

Sådan får du rabatten

PlusKort

Bestil online via knappen "Besøg www" på denne side

PlusGuldkort

Bestil online via knappen "Besøg www" på denne side
Besøg www

Husk rabatten hos bl.a.