Få et PlusKort Shell Card med rabat på benzin og diesel

Med et Pluskort Shell Card kan du tanke hos både Shell, Q8 og F24. På alle stationer sparer du 20 øre for hver liter alm. benzin og diesel, du tanker, og 25 øre på V-Power samt Go Easy Extra benzin og diesel. Kortet er helt gratis at bestille.

CO2 kompensation:
Som det eneste brændstofkort i Danmark, giver Shell Card dig tilmed mulighed for at CO2 kompensere dit brændstofforbrug. Du kan tilmelde dig her.

Få 10 % rabat på bilvask:
Vask bilen så ofte du vil til en fast månedspris. Tilmeld dig Shell Bilvask+ med dit PlusKort Shell Card, og få 10 % i fast rabat her.

Har du allerede et Shell Card og ønsker PlusKort rabat på dit kort, skal du ringe til Shell Cards kundeservice på tlf. 99 33 33 60 på hverdage kl. 8-17.

Info vedr. tankning på Q8 og F24:
Du kan benytte dit PlusKort Shell Card hos Q8 og F24, såfremt du har et kort af typen ‘brændstofkort’. Har du et kort af typen ’købekort’, så kan det ikke benyttes hos Q8 og F24. Er du i tvivl om hvilken korttype du har, så kan du læse mere forskellen på de to korttyper samt ændre korttypen til ’brændstofkort’ hvis du ønsker det. Læs mere her.

Sådan får du rabatten

PlusKort

Bestil online via "Besøg www" knappen på denne side

PlusGuldkort

Bestil online via "Besøg www" knappen på denne side
Besøg www

Populære rabatter

Husk rabatten hos bl.a.