Få rabat hos Apollo Rejser!

Apollo har et stort udvalg af charterrejser med god service, som giver en tryg rejse.

Med PlusKort får du altid 5 % rabat på rejsen, hvis den bestilles mindst 30 dage før afrejse. Er der under 30 dage får du 3 % rabat på rejsen.

Med Apollo venter ekstra gode ferieoplevelser på deres kendte Apollo Mondo koncept-hoteller, som er skabt i samarbejde med engagerede hotelejere, lokale køkkenchefer og gæster fra træningsbranchen, rejsebranchen og restaurationsbranchen, ja, til og med cafébranchen!

Går man op i at træne på sin ferie, så kan man også finde sin næste ferieoplevelse på et af deres mange Apollo Sports-hoteller, herunder det kendte Playitas Resort på Fuerteventura.

Værd at vide:
Apollo tager selvfølgelig ansvar for alle deres rejsende, og man kan derfor rejse trygt og sikkert med Apollo. Det betyder også, at alle som køber pakkerejser med Apollo, er dækket af deres pakkerejsegaranti. Desuden arbejder de for bæredygtige rejser og socialt ansvar, hvor de blandt andet samarbejder med SOS børnebyerne. Apollo er den første nordiske rejsearrangør, der er certificeret efter Travelife's kriterier for rejsearrangører.

Bemærkninger:
Ved telefonisk booking skal du også trykke på knappen ”Besøg www” på denne side, for at få oplyst PlusKort koden. Den skal oplyses, når du booker via telefon.

Betingelser:
Rabatten opnås kun ved at indtaste/oplyse rabatkoden ved booking.
Rabatten gælder ikke på krydstogter, træningsrejser og storbyferier. Rabatten gælder ikke på kun fly, kun hotel eller fleksible pakkerejser.
Rabatten gælder ikke gruppe (forenings) – og konferencerejser. Kontakt Apollo på grupperejser@apollorejser.dk eller på telefon 70 21 44 55 for mere information.

Sådan får du rabatten

PlusKort

Bestil online via knappen "Besøg www" eller på tlf. 35201900 og oplys rabatkoden

PlusGuldkort

Bestil online via knappen "Besøg www" eller på tlf. 35201900 og oplys rabatkoden
Besøg www

Husk rabatten hos bl.a.