Få rabat og gode tilbud på næsten alt til bilen. Spar penge på brændstof, dæk, autoservice, rustbeskyttelse, reservedele, vejhjælp og meget mere med PlusKort.

10 %

Quickpoint A/S (29 butikker)

Få 10 % på al autoservice, reparationer inkl. reservedele og arbejdsløn og dæk hos Quickpoint. De løser alle opgaver og har 29 full-service autoværksteder fordelt over det meste af Danmark. Husk, du opretholder fabriksgarantien på din nye bil, hvis du får den serviceret efter servicebogen hos Quickpoint. Tilbud: Få et gratis synstjek! Quickpoint tjekker, om der skal foretages udbedringer, inden bilen kan gå igennem syn – og skal den det, får du ekstra 10 % på regningen ud over din almindelige PlusKort rabat på 10 %. Tilbuddet gælder t.o.m. den 31. oktober 2021. Tilbud: Få et QuickService eftersyn med et 36-punkts sikkerhedstjek inkl. nyt oliefilter og op til 4L olie til 695 kr. (spar 30%), og få 10 % oveni med PlusKort. Tilbuddet gælder t.o.m. den 30.september 2021.
20 øre

Shell (469 butikker)

Du sparer 20 øre pr. liter benzin og diesel, når du betaler med PlusKort Shell Card. Rabatten gives på standerens pris på alle Shell, Shell Express, Q8 og F24 stationer i Danmark. CO2 kompensation: Som det eneste brændstofkort i Danmark, giver Shell Card dig tilmed mulighed for at CO2 kompensere dit brændstofforbrug. Få 10 % rabat på bilvask: Vask bilen så ofte du vil til en fast månedspris. Tilmeld dig Shell Bilvask+ med dit PlusKort Shell Card, og få 10 % i fast rabat. Har du allerede et Shell Card og ønsker PlusKort rabat på dit kort, skal du ringe til Shell Cards kundeservice på tlf. 99 33 33 60 på hverdage kl. 8-17. Info vedr. tankning på Q8 og F24: Du kan benytte dit PlusKort Shell Card hos Q8 og F24, såfremt du har et kort af typen ‘brændstofkort’. Har du et kort af typen ’købekort’, så kan det ikke benyttes hos Q8 og F24. Er du i tvivl om hvilken korttype du har, så kan du læse mere forskellen på de to korttyper samt ændre korttypen til ’brændstofkort’ hvis du ønsker det på shellservice.dk/korttyper
10 %

Super Dæk Service (65 butikker)

Få 10 % rabat hos Super Dæk Service. De tager sig af hele bilen - alt fra f.eks. nye dæk, olieskift, til klargøring og syn, samt meget mere. Kom og besøg Super Dæk Service. De ligger 64 steder i Danmark.
10 %

Euromaster (32 butikker)

Alle Euromaster centre har et bredt udvalgt af dæk og fælge. Derudover tilbyder de alt fra dækopbevaring til sporing af din bil. De laver også autoservice og er altid klar til at hjælpe dig med alt fra olieskift til udstødning. Få 10 % rabat på dæk, fælge og service hos Euromaster, som har 32 centre fordelt i Danmark. Bestiller du dæk online, så får du automatisk rabat med rabatkoden: PLUSKORT Betingelser: Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampagner.
7,5 %

Bilsyn Plus (37 butikker)

Bilsyn Plus er en danskejet bilsynskæde, der syner periodesyn, omsyn, registreringssyn og toldsyn for lette biler, trailere, campingvogne, motorcykler, traktorer og andre køretøjer og motorredskaber op til 3.500 kg samt tunge køretøjer +3.500 kg. Bilsyn Plus er godkendt af Færdselsstyrelsen. De forhandler nummerplader og er dit lokale statsautoriserede motorkontor godkendt af SKAT. Bemærk: Enkelte Bilsyn Plus-værksteder er undtaget rabat-ordningen. Se hvor du får rabat her i app'en.
20 %

Dansk Bilglas (19 butikker)

Få 20 % rabat på reparation af stenslag og udskiftning af bilruder. Hos Dansk Bilglas ved de, at din tid er dyrebar. Derfor kommer deres rudemontører altid gerne ud til dig, uanset om det er hjemme i din indkørsel eller på din arbejdsplads. De kommer helt fra Skagen til Gedser - overalt på fastlandet og til alle brofaste øer. Passer det dig bedre at aflevere bilen på et værksted? Ikke noget problem! Dansk Bilglas har også over 30 afdelinger fordelt i hele Danmark. Der er også et nær dig.
10 %

Dantaxi 4x48

Få 10 % rabat med Dantaxi-appen Dantaxi er Danmarks største taxaselskab med næsten 2.000 vogne fordelt på det meste af landet. Alle Dantaxi-vogne er udstyret med afskærmning mellem for- og bagsæde, og der er håndsprit til både passagerer og chauffører. Derudover rengør din chauffør kontaktfladerne efter hver tur. Bestil hurtigt og nemt din taxi med Dantaxi-appen, og få 10 % rabat med PlusKort. Sådan gør du: 1. Tryk på ”Besøg www”-knappen nedenfor og hent din personlige rabatkode 2. Download Dantaxi-appen til din mobil fra App Store eller Google Play 3. Åbn appen og opret en bruger 4. Tryk på menuen i venstre hjørne og vælg ”Partnerskaber” 5. Vælg ”PlusKort” og følg anvisningerne Med Dantaxi-appen i lommen får du bl.a. også følgende fordele: • Vælg en fast pris, så ved du på forhånd, hvad turen kommer til at koste • Følg taxien på kortet • Nemt tilvalg af cykel, bagage og kæledyr • Mulighed for at prioritere en eltaxi • Mulighed for bestilling af storvogn Betingelser: Rabatten kan ikke kombineres med andre fordele og rabatter. Rabatten gælder kun ture bestilt via Dantaxi-appen, og det kræver, at PlusKort-fordelen er aktiveret i appen, inden turene bestilles.
15 %

Dinitrol (59 butikker)

Få 15 % rabat på god rustbeskyttelse! Hos Dinitrol’s centre kan din bil få den rette behandling og en kvalitets rustbeskyttelse. Dinitrol’s rustbehandlinger er godkendt af Teknologisk Institut, og deres produkter er godkendt til brug på alle bilmærker. Sådan opnår du rabatten: Book din tid online via linket her på siden. Bekræft dit medlemskab med dit CPR-nummer. Husk, at fremvise dit kort ved afhentning.
10 %

Falck Vejhjælp

Har du først oplevet, at bilen ikke vil starte om morgenen eller at du punkterer på vejen, ved du, hvor vigtigt det er at have vejhjælp. Med Falck Vejhjælp er du hurtigt køreklar igen. Vælg mellem Vejhjælp Danmark og Vejhjælp Europa - du får 10 % rabat. Med Falck Vejhjælp får du: Hjælp på stedet i 9 ud af 10 tilfælde Starthjælp, fritrækning, nødreparationer og hjulskifte ved punktering Døroplukning hvis du har låst dig ude Transport af dig og dine passagerer til jeres destination Ubegrænset antal assistancer – uden selvrisiko Ekstra til dig: Frit valg af værksted, hvis der kræves en større reparation. Har du allerede et Falck Vejhælp abonnement, skal du stadigvæk oprette et PlusKort Falck Vejhjælp abonnement. Det gør du ved at klikke på ”Bestil online” på denne side. Falck sørger for, at de to abonnementer bliver lagt sammen til en.
10 %

Fordelsværksteder (7 butikker)

Få 10 % rabat på autoservice inkl. reservedele og arbejdsløn på en række Fordelsværksteder. Rabatten gælder en række nøje udvalgte autoværksteder rundt om i Danmark.

Sider