Få rabat og gode tilbud på næsten alt til bilen. Spar penge på brændstof, dæk, autoservice, rustbeskyttelse, reservedele, vejhjælp og meget mere med PlusKort.

10 %

Quickpoint A/S (32 butikker)

Få 10 % på al autoservice, reparationer inkl. reservedele og arbejdsløn og dæk hos Quickpoint. De løser alle opgaver og har mere end 30 full-service autoværksteder fordelt over det meste af Danmark. Husk, du opretholder fabriksgarantien på din nye bil, hvis du får den serviceret efter servicebogen hos Quickpoint.
20-25 øre/l

Shell (469 butikker)

Med et PlusKort Shell Card kan du tanke hos både Shell, Q8 og F24. På alle stationer sparer du 20 øre for hver liter alm. benzin og diesel, du tanker, og 25 øre på V-Power samt Go Easy Extra benzin og diesel. Kortet er helt gratis at bestille. CO2 kompensation: Som det eneste brændstofkort i Danmark, giver Shell Card dig tilmed mulighed for at CO2 kompensere dit brændstofforbrug. Du kan tilmelde dig her. Få 10 % rabat på bilvask: Vask bilen så ofte du vil til en fast månedspris. Tilmeld dig Shell Bilvask+ med dit PlusKort Shell Card, og få 10 % i fast rabat her. Har du allerede et Shell Card og ønsker PlusKort rabat på dit kort, skal du ringe til Shell Cards kundeservice på tlf. 99 33 33 60 på hverdage kl. 8-17. Info vedr. tankning på Q8 og F24: Du kan benytte dit PlusKort Shell Card hos Q8 og F24, såfremt du har et kort af typen ‘brændstofkort’. Har du et kort af typen ’købekort’, så kan det ikke benyttes hos Q8 og F24. Er du i tvivl om hvilken korttype du har, så kan du læse mere forskellen på de to korttyper samt ændre korttypen til ’brændstofkort’ hvis du ønsker det. Lad el-bilen op: Brug PlusKort Shell Card og lad el-bilen op med rabat hos Shell. Betaler du med dit Shell Card for Shell Recharge, som ladestanderne hedder, så sparer du 25 øre pr. Kwh.
10 %

Super Dæk Service (62 butikker)

Få 10 % rabat hos Super Dæk Service. De tager sig af hele bilen - alt fra f.eks. nye dæk, olieskift, til klargøring og syn, samt meget mere. Kom og besøg Super Dæk Service. De ligger 60 steder i Danmark. Book dit værkstedsbesøg på sds.dk eller ring og book en tid på tlf. 76 15 3000 Åbningstider i kundeservice: Mandag-torsdag kl. 7.30 - 16.30 Fredag kl. 7.30 - 16.00
10 %

Euromaster (32 butikker)

Få rabat på dæk, fælge og service! Alle Euromaster centre har et bredt udvalgt af dæk og fælge. Derudover tilbyder de alt fra dækopbevaring til sporing af din bil. De laver også autoservice og er altid klar til at hjælpe dig med alt fra olieskift til udstødning. Få 10 % rabat på dæk, fælge og service hos Euromaster, som har 32 centre fordelt i Danmark. Bestiller du dæk online, så får du automatisk rabat med rabatkoden: PLUSKORT Betingelser: Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampagner.
7,5 %

Bilsyn Plus (25 butikker)

Bilsyn Plus er en danskejet bilsynskæde, der syner periodesyn, omsyn, registreringssyn og toldsyn for lette biler, trailere, campingvogne, motorcykler, traktorer og andre køretøjer og motorredskaber op til 3.500 kg samt tunge køretøjer +3.500 kg. Bilsyn Plus er godkendt af Færdselsstyrelsen. De forhandler nummerplader og er dit lokale statsautoriserede motorkontor godkendt af SKAT. Bemærk: Enkelte Bilsyn Plus-værksteder er undtaget rabat-ordningen. Se hvor du får rabat her i app'en.
20 %

Dansk Bilglas (22 butikker)

Få 20 % rabat på reparation af stenslag og udskiftning af bilruder. Hos Dansk Bilglas ved de, at din tid er dyrebar. Derfor kommer deres rudemontører altid gerne ud til dig, uanset om det er hjemme i din indkørsel eller på din arbejdsplads. De kommer helt fra Skagen til Gedser - overalt på fastlandet og til alle brofaste øer. Passer det dig bedre at aflevere bilen på et værksted? Ikke noget problem! Dansk Bilglas har også over 30 afdelinger fordelt i hele Danmark. Der er også et nær dig.
10 %

Dantaxi

Få 10 % rabat med Dantaxi-appen Dantaxi er Danmarks største taxaselskab med næsten 2.000 vogne fordelt på det meste af landet. Bestil hurtigt og nemt din taxi med Dantaxi-appen, og få 10 % rabat med PlusKort. Sådan gør du: 1. Tryk på ”Besøg www”-knappen nedenfor og hent din personlige rabatkode 2. Download Dantaxi-appen til din mobil fra App Store eller Google Play 3. Åbn appen og opret en bruger 4. Tryk på menuen i venstre hjørne og vælg ”Partnerskaber” 5. Vælg ”PlusKort” og følg anvisningerne Med Dantaxi-appen i lommen får du bl.a. også følgende fordele: • Vælg en fast pris, så ved du på forhånd, hvad turen kommer til at koste • Følg taxien på kortet • Nemt tilvalg af cykel, bagage og kæledyr • Mulighed for at prioritere en eltaxi • Mulighed for bestilling af storvogn Betingelser: Rabatten kan ikke kombineres med andre fordele og rabatter. Rabatten gælder kun ture bestilt via Dantaxi-appen, og det kræver, at PlusKort-fordelen er aktiveret i appen, inden turene bestilles.
15 %

Dinitrol (59 butikker)

Hos Dinitrol’s centre kan din bil få den rette behandling og en kvalitets rustbeskyttelse. Dinitrol’s rustbehandlinger er godkendt af Teknologisk Institut, og deres produkter er godkendt til brug på alle bilmærker. Sådan opnår du rabatten: Book din tid online via linket her på siden. Husk, at fremvise dit kort ved afhentning.
10 %

Falck Vejhjælp

Har du først oplevet, at bilen ikke vil starte om morgenen eller at du punkterer på vejen, ved du, hvor vigtigt det er at have vejhjælp. Med Falck Vejhjælp er du hurtigt køreklar igen. Vælg mellem Vejhjælp Danmark og Vejhjælp Europa - du får 10 % rabat. Med Falck Vejhjælp får du: Hjælp på stedet i 9 ud af 10 tilfælde Starthjælp, fritrækning, nødreparationer og hjulskifte ved punktering Døroplukning hvis du har låst dig ude Ubegrænset antal assistancer – uden selvrisiko Har du allerede et Falck Vejhælp abonnement, skal du stadigvæk oprette et PlusKort Falck Vejhjælp abonnement. Det gør du ved at klikke på ”Bestil online” på denne side. Falck sørger for, at de to abonnementer bliver lagt sammen til en.
10 %

Fordelsværksteder (5 butikker)

Få 10 % rabat på autoservice inkl. reservedele og arbejdsløn på en række Fordelsværksteder. Rabatten gælder en række nøje udvalgte autoværksteder rundt om i Danmark.

Sider

a