Få rabat og gode tilbud på næsten alt til bilen. Spar penge på brændstof, dæk, autoservice, rustbeskyttelse, reservedele, vejhjælp og meget mere med PlusKort.

10 %

QuickPot A/S (28 butikker)

Få 10 % på al autoservice, reparationer inkl. reservedele og arbejdsløn og dæk hos QuickPot. De løser alle opgaver og har 28 full-service autoværksteder fordelt over det meste af Danmark.
41 øre/l

Shell (224 butikker)

Tilbud lige nu: I januar og februar får alle med et Shell Card hele 41 øre/literen i rabat på standerens pris. Standardrabat: Du sparer 20 øre pr. liter benzin og diesel, når du betaler med Shell Card. Rabatten gives på standerens pris på både bemandede Shell stationer og ubemandede Shell Express stationer. Har du allerede et Shell Card og ønsker rabat på dit kort, skal du ringe til Shell Cards kundeservice på tlf. 99 33 33 60 på hverdage kl. 8-17.
10 %

Super Dæk Service (63 butikker)

Få 10 % rabat hos Super Dæk Service. De tager sig af hele bilen - alt fra f.eks. nye dæk, olieskift, til klargøring og syn, samt meget mere. Kom og besøg Super Dæk Service. De ligger 63 steder i Danmark.
10 % + 10 %

Euromaster (32 butikker)

Tilbud lige nu: I hele februar får du 10 % ekstra rabat, når du betaler med PlusGuldkort. Det er oveni din normale rabat på 10 %, som opnås ved at vise kortet. Bemærk, at du skal betale regningen på værkstedet, for at få ekstra rabatten. Standardrabat: Alle Euromaster centre har et bredt udvalgt af dæk og fælge. Derudover tilbyder de alt fra dækopbevaring til sporing af din bil. De laver også autoservice og er altid klar til at hjælpe dig med alt fra olieskift til udstødning. Få 10 % rabat på dæk, fælge og service hos Euromaster, som har 32 centre fordelt i Danmark. Bestiller du dæk online, så får du automatisk rabat med rabatkoden: PLUSKORT Betingelser: Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampagner.
7,5 %

Bilsyn Plus (40 butikker)

Bilsyn Plus er en danskejet bilsynskæde, der syner periodesyn, omsyn, registreringssyn og toldsyn for lette biler, trailere, campingvogne, motorcykler, traktorer og andre køretøjer og motorredskaber op til 3.500 kg samt tunge køretøjer +3.500 kg. Bilsyn Plus er godkendt af Færdselsstyrelsen. De forhandler nummerplader og er dit lokale statsautoriserede motorkontor godkendt af SKAT. Bemærk: Enkelte Bilsyn Plus-værksteder er undtaget rabat-ordningen. Se hvor du får rabat her i app'en.
20 %

Dansk Bilglas (19 butikker)

Få 20 % rabat på reparation af stenslag og udskiftning af bilruder. Hos Dansk Bilglas ved de, at din tid er dyrebar. Derfor kommer deres rudemontører altid gerne ud til dig, uanset om det er hjemme i din indkørsel eller på din arbejdsplads. De kommer helt fra Skagen til Gedser - overalt på fastlandet og til alle brofaste øer. Passer det dig bedre at aflevere bilen på et værksted? Ikke noget problem! Dansk Bilglas har også over 30 afdelinger fordelt i hele Danmark. Der er også et nær dig.
15 %

Dinitrol (58 butikker)

Få 15 % rabat på rustbeskyttelse. Hos Dinitrol’s centre kan din bil få den rette behandling og en kvalitets rustbeskyttelse. Dinitrol’s rustbehandlinger er godkendt af Teknologisk Institut, og deres produkter er godkendt til brug på alle bilmærker. Sådan opnår du rabatten Book din tid online via linket her på siden. Bekræft dit medlemskab med dit CPR-nummer. Husk, at fremvise dit kort ved afhentning.
9 %

Europcar (37 butikker)

Tilbud lige nu: Spar 10 % på MikroLeasing af den populære SUV Opel Crossland X Enjoy. Binding: Kun 30 dage. Tilbud gælder til og med 1. marts 2020. Opel Crossland X Enjoy er en sporty og sikker SUV inkl. hele 5 Euro NCAP-stjerner. Standardrabat: Billeje i Danmark Du får følgende kontantrabatter på billejen i Danmark: - Rabat pr. uge 200 kr. - Rabat pr. weekend 100 kr. - Rabat pr. dag 50 kr. Maks rabat 400 kr. Rabatten i Danmark fratrækkes det til enhver tid bedste pristilbud, herunder weekend-, ferie- og helligdagstilbud. Billeje i udlandet Du får 10 % rabat på billeje i udlandet. Aftalen her gælder hos Europcar og ikke hos samarbejdspartnere til Europcar. Har du et PlusGuldkort Få 9 % rabat ved leje af personbil og varevogn i Danmark, når du betaler med kortet. Rabatten på 9 % kan ikke kombineres med ovenstående kontantrabat.
10 %

Falck Vejhjælp

Har du først oplevet, at bilen ikke vil starte om morgenen eller at du punkterer på vejen, ved du, hvor vigtigt det er at have vejhjælp. Med Falck Vejhjælp er du hurtigt køreklar igen. Vælg mellem Vejhjælp Danmark og Vejhjælp Europa - du får 10 % rabat. Med Falck Vejhjælp får du: Hjælp på stedet i 9 ud af 10 tilfælde Starthjælp, fritrækning, nødreparationer og hjulskifte ved punktering Døroplukning hvis du har låst dig ude Transport af dig og dine passagerer til jeres destination Ubegrænset antal assistancer – uden selvrisiko Ekstra til dig: Frit valg af værksted, hvis der kræves en større reparation. Har du allerede et Falck Vejhælp abonnement, skal du stadigvæk oprette et LO Plus Falck Vejhjælp abonnement. Det gør du ved at klikke på ”Bestil online” på denne side. Falck sørger for, at de to abonnementer bliver lagt sammen til en.
10 %

Fordelsværksteder (12 butikker)

Få 10 % rabat på autoservice inkl. reservedele og arbejdsløn på en række Fordelsværksteder. Rabatten gælder en række nøje udvalgte autoværksteder rundt om i Danmark.

Sider