Få rabat, og spar penge på næsten alt til hjemmet. Du kan få interiør, møbler, alarmsystemer, maling, fliser, blomster, el og meget mere billigere med PlusKort.

20 %

Lysmesteren (30 butikker)

Lysmesteren er Danmarks største og mest seriøse kæde af belysningsbutikker, og landets førende mærkelampeforhandler. Hos Lysmesteren finder du altid det største og bedste sortiment, og de har i mere end 25 år solgt lækre mærkevarelamper lige fra Le Klint til Louis Poulsen. Lysmesteren har 30 butikker fordelt over hele landet. Det betyder, at der altid er en lokal Lysmester i nærheden. De står altid parat til at rådgive og hjælpe. For hos Lysmesteren samler de ikke på ordrer, men på tilfredse kunder. Derfor er en ordentlig rådgivning og en pletfri service kernen i deres forretning. Bemærkninger: Rabatten opnås både i butikker og i webshop. Betingelser: Rabatten gælder ikke Philips Hue og i forvejen nedsatte varer.
20 %

artogdesign.dk

Hos Artogdesign.dk finder du et af landets flotteste udvalg af designmøbler og accessories. De har et stort udvalg af alle de populære danske møbeldesignere og leverandører. Du får 20 % rabat på designmøbler og boligartikler! I webshoppen har du mulighed for at handle, lige når det passer dig - med samme gode service som i deres fysiske butik. De sidder altid klar til at hjælpe med spørgsmål om produkter, bestillinger m.m. alle hverdage kl. 10-16. Betingelser: Rabatten gives ikke på i forvejen nedsatte varer og kan ikke kombineres med kampagner.
20 %

Designerlys.dk

Få 20% rabat på designerlamper! Hos Designerlys.dk forhandles de klassiske og de nye moderne designerlamper fra brands som Louis Poulsen, Le Klint, Fritz Hansen, &Tradition, Halo Design, Light-Point og mange flere. Designerlys følger de nyeste trends indenfor belysning og har et bredt udvalg så du er sikker på at finde de lamper som passer ind i dit hjem. Lamperne sendes fragtfri og Designerlys’ belysningskonsulenter er klar med faglig rådgivning både før, under og efter dit køb, hvilket sikre dig den rette rådgivning før, under og efter købet. Betingelser: Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter, prismatch, i forvejen nedsatte vare, Philips Hue og gavekort.
10 %

Luxo Living

Gå på opdagelse blandt de nyeste designprodukter fra de største brands hos LuxoLiving. Du finder et bredt udvalg af boliginteriør, lækre delikatesser, smykker fra populære designere og luksuriøse plejeprodukter. Betingelser: Gælder ikke tilbudsvarer.
10 %

Modstrøm EL

Modstrøm driver danskernes grønne energiomstilling ved at gøre det nemt, økonomisk bæredygtigt og fordelagtigt at omstille sig til grøn energi med klimavenlige og innovative produkter og services. Med PlusKort får du altid 10 % rabat på Modstrøms fordelagtige elaftale. Rabatten gives på forbrug*. Markedsprisen og et gratis energitjek hjælper dig godt i gang med at bruge energien bedre. Det er muligt at tilvælge gratis strøm om natten, hvilket anbefales, hvis du har et højt forbrug. Tilbud: Få et gavekort til sendentanke.dk, når du skifter elselskab til Modstrøm inden den 1. februar. Tilbuddet gælder nye kunder, der ikke skifter leverandør indenfor 60 dage (normal kontraktperiode er 6. mdr.). Bemærkninger: * Modstrøms andel af elregningen, efter de har købt strømmen på den Nordiske elbørs. Der opnås ikke rabat på afgifter, gebyrer, forsyning og lignende jf. lovgivning.
5 %

Modstrøm Grøn Omstilling

Modstrøm hjælper boligejere med at bruge energien bedre. De gør det nemt og økonomisk bæredygtigt at handle på en grøn energiomstilling. Omstil dig til grøn energi med klimavenlige og innovative produkter og services fra Modstrøm. Hos Modstrøm får du: • 70 % på Energitjek • 5 % på abonnement på KlimaKit • 5 % på køb af: - Luft til luft varmepumpe - Luft til vand varmepumpe - Solcelleanlæg (tag, garage eller mark anlæg) - Isolering Udfyld kontaktformularen via ”Besøg www” knappen på denne side, hvorefter du vil blive kontaktet af en energirådgiver fra Modstrøm. Få også 10 % rabat på Modstrøms fordelagtige elaftale samt 10 % rabat på klimavenlige produkter og services i Modstrøms webshop.
10 %

Modstrøm Webshop

Modstrøm driver danskernes grønne energiomstilling ved at gøre det nemt, økonomisk bæredygtigt og fordelagtigt at omstille sig til grøn energi med klimavenlige og innovative produkter og services. Med PlusKort får du 10 % rabat på disse klimavenlige produkter og services, som du finder i Modstrøms webshop. I webshoppen finder du alt fra lyskæder til udendørs havebelysning til livsstilsprodukter, der kører på både lavspænding, solceller og genopladelige batterier. Få også 10 % rabat på Modstrøms fordelagtige elaftale samt 5 % rabat på Modstrøms grønne energiomstilling.
Særpris

Vindstød A/S

Energitilsynet har i seneste prisundersøgelse kåret Vindstød som det billigste variable kvartalspris-produkt til parcelhuse. Du får 25 % rabat på abonnementet. Det tager kun 1 min. at tilmelde sig via denne side, og Vindstød giver automatisk dit nuværende elselskab besked om flytningen.
20 %

Art-Oriental

Hos Art-Oriental finder du møbler og interiør, som designmæssigt kombinerer det orientalske, nyere nordiske og recycling. Shop f.eks. antikke kunstgenstande fra Bali, spejle fra Nordal og skønne træskamler lavet af genbrugstræ. Art-Orinetal er for dig, der gerne vil sætte et personligt og unikt præg på din boligindretning. Du får 20 % rabat i webshoppen samt i butikken i Brøndby.
10 %

Beck & Jørgensen (17 butikker)

Få 10 % på maling og pensler. Beck & Jørgensen er en af Danmarks ældste og mest anerkendte leverandører til malermestre. Beck & Jørgensen er en virksomhed der bygger på en vision, om at være en troværdig leverandør af teknologisk førende produkter med en stærk miljøprofil. Det er derfor med stolthed, at de leverer grøn maling i alle farver.

Sider

a