Kom i BonBon-Land med 25 % rabat

Hvis du vil give dine børn den sjoveste dag, så tag en tur i BonBon-Land i 2022. I BonBon-Land er alle kørende forlystelser gratis, når du har betalt entreen.

Den sjove og grønne forlystelsespark byder på masser af oplevelser for de mindste, f.eks. Leofarterne, Ormen og Sprutten, mens de modige voksne og større børn kan prøve Danmarks vildeste Svend Svingarm eller måske Vildsvinet.

BonBon-Land har 30-års fødselsdag, som vil blive fejret i løbet af hele sæsonen. Så kom, grin og oplev nogle af de andre nye ting i BonBon-Land, der løbende vil blive præsenteret.

Onlinerabat:
BonBon-Land har varierende dagspriser. Det betyder at online-priserne varierer fra 149-259 kr. Der ydes en online-rabat til alle kunder som køber billetter i god tid (dvs. min 2 dage i forvejen). Du får altid 25 % rabat på dagsprisen. Er BonBon-Lands online rabat f.eks. 20 % den aktuelle dag, vil medlemmer få 5 % udover de 20 %, der i forvejen ydes i onlinerabat = i alt 25 % rabat på normalprisen/dagsprisen.

Sådan opnår du rabatten:
1) Tryk på linket her på siden
2) Bekræft medlemskab ved at indtaste CPR-nummer
3) Vælg dato
4) Indtast rabatkoden og klik på aktiver
Rabatkoden finder du på sitet efter du har bekræftet dit medlemskab.

Bemærkninger:
Husk, når først entréen er betalt, er alle forlystelser gratis. Børn under 90 cm er gratis. Rabatten gives på dagsprisen.

Betingelser:
Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller ombyttes til kontanter. Rabatten gælder ikke på ’Billetter til en hvilken som helst dag’ og familiepakker. Rabatten kan ikke opnås med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke rabat på billetter, som allerede er købt. Der kan maks. købes 8 billetter pr. medlem.

Køb sæsonkort med rabat:
Du kan købe et sæson Guldkort til BonBon-Land til kun 459 kr. Tilbuddet gælder for op til 5 sæsonkort, når du viser dit medlemskort. Guldkortet kan KUN købes i entréen til BonBon-Land - IKKE online. Du skal vise dit medlemskort for at opnå rabat (hvis du har det på app, er det også ok). Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller ombyttes. Husk, tilbud og rabatter kan ikke opnås med tilbagevirkende kraft.

Sådan får du rabatten

PlusKort

Bestil online via knappen "Besøg www" på denne side. Ved køb af billetter i BonBon-Lands indgang: vis dit kort og få rabat.

PlusGuldkort

Bestil online via knappen "Besøg www" på denne side. Ved køb af billetter i BonBon-Lands indgang: vis dit kort og få rabat.s indgang: vis dit kort og få rabat.
Besøg www

Husk rabatten hos bl.a.