Få 30 % rabat på entrébilletter!

NYHED til Halloween:
Oplev gys til både store og små i børnenes efterårsferie. Halloween i BonBon-Land har både labyrinter til både de større og de mindre børn. I alt åbner fem labyrinter og et værksted for de mindste.

Året NYHED er en helt ny labyrint, hvor du skal gå gennem en uhyggelig skov. Turen gennem skoven er for de modige børn og voksne, da der kan forekomme skræmmende gys undervejs.

For de mindste vil der også være et kreativt Halloween-værksted, samt du kan opleve ’levende’ skeletter og zombier til fest på kirkegården.

Halloween i BonBon-Land har åben fra 10-17 hele efterårsferien + 26. & 27. oktober kl. 10-17 (labyrinter og værksted kl. 12-16).

Du får 30 % rabat på dagsprisen på entrébilletter.

Onlinerabat:
BonBon-Land har varierende dagspriser. Det betyder at online-priserne varierer fra 149-259 kr. Der ydes en online-rabat til alle kunder som køber billetter i god tid (dvs. min 2 dage i forvejen). LO Plus medlemmer får altid 30 % rabat på dagsprisen. Er BonBon-Lands online rabat f.eks. 20 % den aktuelle dag, vil medlemmer få 10 % udover de 20 %, der i forvejen ydes i onlinerabat = i alt 30 % rabat på normalprisen/dagsprisen.

Sådan opnår du rabatten:
1) Tryk på linket her på siden
2) Bekræft medlemskab ved at indtaste CPR-nummer
3) Vælg dato
4) Indtast rabatkoden og klik på aktiver
Rabatkoden finder du på sitet efter du har bekræftet dit medlemskab.

Bemærkninger:
Husk, når først entréen er betalt, er alle forlystelser gratis. Børn under 90 cm er gratis.
Rabatten gives på dagsprisen.

Betingelser:
Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller ombyttes til kontanter. Rabatten kan ikke opnås med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke rabat billetter, som allerede er købt. Der kan maks. købes 8 billetter pr. medlem.

Køb sæsonkort med rabat:
Du kan købe et sæson Guldkort til BonBon-Land til kun 439 kr. Tilbuddet gælder for op til 5 sæsonkort, når du viser dit medlemskort. Guldkortet kan KUN købes i entréen til BonBon-Land - IKKE online. Du skal vise dit medlemskort for at opnå rabat (hvis du har det på app, er det også ok). Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller ombyttes. Husk, tilbud og rabatter kan ikke opnås med tilbagevirkende kraft.

Sådan får du rabatten

PlusKort

Bestil online via linket her på siden. Ved køb af billetter i BonBon-Lands indgang: vis dit kort og få rabat.

PlusGuldkort

Bestil online via linket her på siden. Ved køb af billetter i BonBon-Lands indgang: vis dit kort og få rabat.
Besøg www

Populære rabatter

Aktuelle rabatter

Husk rabatten hos bl.a.