Få rabat på entrébilletter!

Oplev uhyggen fra 10. til 18. oktober og 24.- 25. oktober i BonBon-Land.
Glæd dig til en dag med masser af spænding og gys i en af deres 5 uhyggelige spøgelseshuse og masser af andre Halloween aktiviteter.

Som noget nyt kan du besøge, Dukkehuset. Det meget uhyggelige dukkehus kan du finde i Cowboybyen. Hvis du ikke kan lide uhyggelige dukker, så er det nok ikke det hus, du skal gå ind i. Dukkerne gemmer nemlig på mørke hemmeligheder, de vil forsøge at skræmme dig og de vil måske ikke lade dig komme ud igen.
 

Du får 25 % rabat på dagsprisen på entrébilletter.

Onlinerabat:
BonBon-Land har varierende dagspriser. Det betyder at online-priserne varierer fra 149-259 kr. Der ydes en online-rabat til alle kunder som køber billetter i god tid (dvs. min 2 dage i forvejen). Du får altid 25 % rabat på dagsprisen. Er BonBon-Lands online rabat f.eks. 20 % den aktuelle dag, vil medlemmer få 5 % udover de 20 %, der i forvejen ydes i onlinerabat = i alt 25 % rabat på normalprisen/dagsprisen.

Sådan opnår du rabatten:
1) Tryk på linket her på siden
2) Bekræft medlemskab ved at indtaste CPR-nummer
3) Vælg dato
4) Indtast rabatkoden og klik på aktiver
Rabatkoden finder du på sitet efter du har bekræftet dit medlemskab.

Bemærkninger:
Husk, når først entréen er betalt, er alle forlystelser gratis. Børn under 90 cm er gratis.
Rabatten gives på dagsprisen.

Betingelser:
Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller ombyttes til kontanter. Rabatten kan ikke opnås med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke rabat billetter, som allerede er købt. Der kan maks. købes 8 billetter pr. medlem.

Køb sæsonkort med rabat:
Du kan købe et sæson Guldkort til BonBon-Land til kun 449 kr. Tilbuddet gælder for op til 5 sæsonkort, når du viser dit medlemskort. Guldkortet kan KUN købes i entréen til BonBon-Land - IKKE online. Du skal vise dit medlemskort for at opnå rabat (hvis du har det på app, er det også ok). Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller ombyttes. Husk, tilbud og rabatter kan ikke opnås med tilbagevirkende kraft.

Sådan får du rabatten

PlusKort

Bestil online via linket her på siden. Ved køb af billetter i BonBon-Lands indgang: vis dit kort og få rabat.

PlusGuldkort

Bestil online via linket her på siden. Ved køb af billetter i BonBon-Lands indgang: vis dit kort og få rabat.
Besøg www

Populære rabatter

Aktuelle rabatter

Husk rabatten hos bl.a.