Få rabat, og spar penge på elektronik, hvidevarer og meget mere med PlusKort. Computere, TV, mobiltelefoner, vaskemaskiner er billigere med PlusKort.

Særpris

Canal Digital

Se TV og streaming for 0 kr. i 2 måneder* hos Canal Digital - herefter vælger du selv det indhold, du ønsker at forsætte med fra 429 kr./md. (696 kr./md., hvis du beholder alle tilvalg). Med PlusKort kan du lige nu, helt eksklusivt få TV, film og serier for hele familien inkl. masser af streaming for 0 kr. de første 2 måneder. Canal Digital leverer alt det udstyr, du skal bruge for at få den bedste TV-oplevelse. Du får følgende: - Grundpakke med 18 kanaler + et stort udvalg af tilvalgspakker med underholdning, sport, film og serier - Nyheden Viaplay Total (alt det bedste sport, massevis af film, populære danske og internationale serier og timevis af børneunderholdning) - Markedets smarteste 4K-ready TV-boks og fri standardinstallation og oprettelse Med Canal Digital kan du nemt tilpasse dit abonnement samt til- og fravælge tilvalgspakker på Min side, når du er blevet kunde.
3-20 %

Expert (24 butikker)

Find gode tilbud på elektronik til hele hjemmet hos Expert. Expert har et stort udvalg af alle de kendte mærkevarer, og du får altid den bedste rådgivning og service af kompetente fagfolk. Med PlusKort får du rabat på alle produkter, du køber i din lokale Expert. Du får 20 % i rabat på alt anbefalet tilbehør, levering og montering, alle serviceaftaler, opstart af PC, tablets og smartphones og påsætning af panserglas. Du får 3 % i rabat på al elektronik. Rabatterne kan ikke kombineres. Ovenikøbet får du altid PRISMATCH på alle produkter. PRISMATCH gælder på al elektronik. Gælder aktuel pris for varer, som er på lager hos konkurrerende danske firmaer, og som findes i Experts onlinesortiment (ikke serviceydelser, køtilbud, varer i begrænset antal, demo-, rest- og udstillingsvarer o.l.). Gælder kun privatkøb i fysisk butik. Expert prismatcher disse konkurrenter: - POWER - Elgiganten - Bilka - Føtex - Hifi Klubben - Humac - Panasonic Center - El-salg/Euronics
Særpris

OiSTER

Få unikke tilbud på mobilabonnementer og trådløst internet hos OiSTER. OiSTER er bedst til prisen på tale og GB data i både Danmark og EU. Er du en af dem, der taler meget og streamer en masse film via mobilen? Så kan du nu få et abonnement med Fri tale og Fri data til under 150 kr./md. Har du ikke behov for Fri data og Fri tale, så kan du stadigvæk få et abonnement med 50 timers tale og 50 GB data til under 100 kr./md. Derudover får du med mobilabonnementerne: EU-roaming Fri SMS/MMS Fri OiSTER til OiSTER tale Nem nummerflytning Er du mere til internet, så har OiSTER også det. Med mobilt bredbånd fra OiSTER får du: 4G forbindelse Ingen installation Virker i hele Danmark Ingen binding
5-20 %

Punkt1 (38 butikker)

Med PlusKort får du ekstra fordele hos en af Danmarks største hvidevarekæder, Punkt1. Punkt1 har et stort udvalg af populære brands, og du får altid den bedste rådgivning og service af kompetente fagfolk. Med PlusKort får du rabat på alle produkter, du køber i din lokale Punkt1. Du får 20 % i rabat på alt tilbehør, levering og tilslutning, alle serviceaftaler, alle plejemidler og køb nr. 2*. Du får 5 % i rabat på alle hvidevarer. Rabatterne kan ikke kombineres. *Gælder alle hvidevarer og små-el hos Punkt1. De 20 % rabat fratrækkes varen med den laveste pris. Gælder kun ved privatkøb af to varer på samme tidspunkt i fysisk butik.
15 %

Bang & Olufsen - Sorø

Få 15 % rabat på Beoplay produkter Beoplay leverer stand-alone produkter med klare og simple funktioner - bærbare produkter som er intuitive at bruge og nemme at integrere i din dagligdag, men som samtidig leverer en oplevelse af høj kvalitet. I produktsortimentet finder du; høretelefoner, bærbare bluetooth højttalere og stationære Multiroom anlæg. Betingelser: Rabatten gælder ikke på i forvejen nedsatte Beoplay produkter, og kan ikke kombineres med andre rabatter.
10 %

eesy

Hos eesy skal du ikke vælge mellem en masse uigennemskuelige abonnementer med overflødigt fyld. Hos eesy får du det, du har brug for. Et billigt abonnement på Danmarks bedste mobilnetværk. Gratis oprettelse, ingen gebyrer og ingen binding. eesy klarer det hele for dig, så du trygt kan læne dig tilbage. Bestil inden den 2. marts 2021, og få også første måned til 0 kr. Betingelser: Der opnås kun rabat online. Rabatten gives ikke på roaming og indhold udover hvad, der er inkluderet i abonnementet.
15 %

MiPhone (39 butikker)

Få repareret din iPhone eller iPad med 15 % rabat. MiPhone er Danmarks største og nok mest professionelle reparatør af iPhones og iPads og med servicecentre landet over. Hos MiPhone repareres din defekte iPhone eller iPad udelukkende med originale reservedele. I forbindelse med alle reparationer ydes der 2 års garanti. Med et stort antal indleveringssteder landet over har du mulighed for at få udført reparation i nærheden af dig. I butikkerne er der også mulighed for walk-in service uden tidsbestilling. Her får du repareret eller serviceret din enhed, mens du venter. Du får 15 % rabat på alle reparationer af iPhone og iPad. Bemærkning: Husk, at vise dit kort inden indleveringen.
15 %

Audiovision

Audiovision er en specialforretning indenfor high-end hi-fi, aukustik og indretning af lytterum. Du får 15 % rabat på det store udvalg af hi-fi. Undtaget er i forvejen nedsatte varer og udsalg.
8 %

BilligToner.dk

Få rabat på tonere og blækpatroner til f.eks. Brother, HP, Dell og Canon m.v. BilligToner.dk har et stort udvalg, så du har god mulighed for at finde det, som du har brug for. Du får 8 % rabat på prisen. Ydermere får du prisgaranti og hurtiglevering, når du handler på BilligToner.dk. Bemærkninger: Rabatten er allerede fratrukket priserne. Betingelser: Der gives ikke rabat på originale printerpatroner.
15 %

Powerbanken.dk

Få 15 % rabat på powerbanks. Powerbanken.dk specialiserer sig i powerbanks til mobiler og tablets af høj kvalitet og lækkert design, og er i dag Danmarks førende leverandør af powerbanks til private. Bemærkninger: Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatkoder eller i forvejen nedsatte varer, og der gives ikke rabat på følgende brands og produkter: Satechi, Alogic og Eufy EufyCam2 Security

Sider