Få rabat og gode tilbud på billån, forsikring, boligvurdering og meget mere. Tjek altid pluskort.dk før du handler, der er nemlig mange penge at spare.

2.500 kr.

AL Billån

Spar 2.500 kr. på attraktivt billån. Hos AL Finans tilbyder de billig og fordelagtig bilfinansiering, og du finder attraktive billån til dig, der ønsker at købe en bil. Du sparer 2.500 kr. på et AL Billån. Er du også kunde i Arbejdernes Landsbank, får du yderligere 2.500 kr. i rabat.
10 %

Alka Forsikring

Du kan spare flere tusinde kroner på forsikring ved at skifte til Alka. Samtidig, får du en rigtig god forsikring. Forbrugerrådets blad, ”Tænk Penge” har nemlig kåret 2 af Alkas forsikringer til ”Bedst i test”. Det er Alkas Indboforsikring og Bilforsikring. Alka tilbyder 10 % rabat på forsikringer. Samtidig tilbydes forbundsmedlemmer en helt særlig Forbunds indboforsikring, der har et prisloft - uanset hvor du bor, og hvor mange I er i familien. Du får 10 % rabat ved at angive hvilket forbund, som du er medlem af, når du beregner din pris online. Lige nu og senest mandag d. 25. januar får du en selvbetjeningsrabat i form af et gavekort på min. 1.000 kr. med, når du køber en bilforsikring på alka.dk/pluskort
10 %

Mine Arvinger

Få 10 % rabat på testamenter! Med et skræddersyet TESTAMENTE til 1.795,50 kr. (Din PlusKort pris) kan du skabe tryghed for dig og din familie: - Din ægtefælle kan arve 37,5 % mere - Din samlever kan arve dig - Din arv kan fordeles, som du ønsker - Undgå at staten arver dig - Du får et gratis børnetestamente - Du kan gøre arven til særeje - Du kan undgå splid i familien Book en GRATIS rådgivningssamtale med en jurist og få svar på dine spørgsmål. Bemærkninger: Mine Arvingers normalpris er 1.995 kr. pr. testamente.
Ansøg

PlusGuldkort

Få flere fordele med et PlusGuldkort! PlusGuldkort er et kombineret medlems-, rabat- og betalingskort. Kortet er også et MasterCard og er godt at have ved hånden, når du handler – både i Danmark og i udlandet. Det koster ikke noget at få kortet. Og du skal ikke betale et årligt gebyr for at have kortet. I op til 52 dage koster det også 0 kr. i renter at bruge den kredit, du får med kortet. Du bestemmer selv, om du vil betale din saldo ud hver måned, eller om du vil betale dine køb tilbage over længere tid. Priseksempel: Samlet kreditbeløb på 10.000 kr. Løbetid 1 år. Fast debitorrente 18,39 %, ÅOP 16,10 %, samlede kreditomkostninger 818 kr., månedlig ydelse 902 kr. Samlet tilbagebetaling 10.818 kr. Der tages i beregningen ikke højde for, at der hver måned skal indbetales et mindste beløb. I beregningen er kreditten rentefri i 22 dage. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Har du allerede et PlusGuldkort? I netbanken eller i PlusGuldkort app'en kan du se dine transaktioner, skyldige beløb og PIN-kode. PlusGuldkort er et samarbejde mellem Fagbevægelsens Fordelsprogram A/S og EnterCard Danmark filial af EnterCard Group AB (CVR-nr 38722557), hvor EnterCard er kreditgiver. Produktets kredittjenester udstedes under varemærket EnterCard.
Særpris

AdvokatFyn

Du får det første rådgivningsmøde hos en advokat gratis.
Særpris

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er kåret som danskernes foretrukne bank 12 år i træk i den største uafhængige tilfredshedsundersøgelse af danske banker (Voxmeter, 2021). Vil du høre om dine muligheder som kunde hos Arbejdernes Landsbank, så ring og book et uforpligtende møde. Du får 2 biografbilletter, hvis du booker et møde på 38 48 33 66 mellem den 11.- 22. februar 2021.
15 %

Brockstedt-Kaalund Advokatpartnerselskab (3 butikker)

Gratis sagsvurdering og professionel juridisk rådgivning til særpris! Brockstedt-Kaalund Advokater er et landsdækkende advokatfirma med 30 specialiserede jurister og kontorer i København, Aarhus, Silkeborg og Brædstrup. De tilbyder dig rådgivning inden for både erhvervs- og privatret, herunder f.eks. bolighandel, arv, skilsmisse, børnesager og personskadeerstatning. Få en gratis sagsvurdering og en god pris eller prisramme for opgavens løsning.
15-50 %

H.C. Andersens Flyttefirma

Få 15-50 % rabat hos H. C. Andersens Flyttefirma! Hos H.C. Andersens Flyttefirma er du sikret en kvalitets flytning med sans for effektivitet, faglig ekspertise og kundetilfredshed. Flyttefirmaet går ikke på kompromis med sikkerheden og behandler altid dine flyttesager med stor omhu. H. C. Andersens Flyttefirma overholder altid aftaler og leveringstider, og endda til konkurrencedygtige priser. Det er derfor at H. C. Andersens Flyttefirma har flyttebranchens bedste anmeldelser. Med PlusKort får du 15 % rabat på flytning, opbevaring og rengøring samt 50 % rabat på flytteudstyr (flyttekasser, pakkepap, bobleplast, garderobekasser, flyttetæppe mv.). Bemærkninger: Fremvis dit PlusKort til personalet på dagen for flytningen.