Få rabat og gode tilbud på billån, forsikring, boligvurdering og meget mere. Tjek altid pluskort.dk før du handler, der er nemlig mange penge at spare.

1.000 kr.

AL Billån

AL Finans tilbyder attraktiv finansiering til dig, der ønsker at købe en ny eller brugt bil, motorcykel eller campingvogn. Se hvad et lån koster for dig og ansøg nemt via alfinans.dk. Som medlem sparer du 1.000 kr. på et lån hos AL Finans. Er du også kunde i Arbejdernes Landsbank, får du yderligere 2.500 kr. i rabat.
10 %

Alka Forsikring

Du kan spare flere tusinde kroner på forsikring ved at skifte til Alka. Samtidig, får du en rigtig god forsikring. Forbrugerrådets blad, ”Tænk Penge” har nemlig kåret 2 af Alkas forsikringer til ”Bedst i test”. Det er Alkas Indboforsikring og Bilforsikring. Alka tilbyder 10 % rabat på forsikringer. Samtidig tilbydes forbundsmedlemmer en helt særlig Forbunds indboforsikring, der har et prisloft - uanset hvor du bor, og hvor mange I er i familien. Du får 10 % rabat ved at angive hvilket forbund, som du er medlem af, når du beregner din pris online.
10 %

Mine Arvinger

Få 10 % rabat på testamenter! Med et skræddersyet TESTAMENTE til 1.795,50 kr. (Din PlusKort pris) kan du skabe tryghed for dig og din familie: - Din ægtefælle kan arve 37,5 % mere - Din samlever kan arve dig - Din arv kan fordeles, som du ønsker - Undgå at staten arver dig - Du får et gratis børnetestamente - Du kan gøre arven til særeje - Du kan undgå splid i familien Book en GRATIS rådgivningssamtale med en jurist og få svar på dine spørgsmål. Bemærkninger: Mine Arvingers normalpris er 1.995 kr. pr. testamente.
10 %

Modstrøm EL

Modstrøm driver danskernes grønne energiomstilling ved at gøre det nemt, økonomisk bæredygtigt og fordelagtigt at omstille sig til grøn energi med klimavenlige og innovative produkter og services. Med PlusKort får du altid 10 % rabat på Modstrøms fordelagtige elaftale. Rabatten gives på forbrug*. Markedsprisen og et gratis energitjek hjælper dig godt i gang med at bruge energien bedre. Det er muligt at tilvælge gratis strøm om natten, hvilket anbefales, hvis du har et højt forbrug. Bemærkninger: * Modstrøms andel af elregningen, efter de har købt strømmen på den Nordiske elbørs. Der opnås ikke rabat på afgifter, gebyrer, forsyning og lignende jf. lovgivning.
5 %

Modstrøm Grøn Omstilling

Modstrøm hjælper boligejere med at bruge energien bedre. De gør det nemt og økonomisk bæredygtigt at handle på en grøn energiomstilling. Omstil dig til grøn energi med klimavenlige og innovative produkter og services fra Modstrøm. Hos Modstrøm får du: • 70 % på Energitjek • 5 % på abonnement på KlimaKit • 5 % på køb af: - Luft til luft varmepumpe - Luft til vand varmepumpe - Solcelleanlæg (tag, garage eller mark anlæg) - Isolering Udfyld kontaktformularen via ”Besøg www” knappen på denne side, hvorefter du vil blive kontaktet af en energirådgiver fra Modstrøm. Få også 10 % rabat på Modstrøms fordelagtige elaftale samt 10 % rabat på klimavenlige produkter og services i Modstrøms webshop.
10 %

Modstrøm Webshop

Modstrøm driver danskernes grønne energiomstilling ved at gøre det nemt, økonomisk bæredygtigt og fordelagtigt at omstille sig til grøn energi med klimavenlige og innovative produkter og services. Med PlusKort får du 10 % rabat på disse klimavenlige produkter og services, som du finder i Modstrøms webshop. I webshoppen finder du alt fra lyskæder til udendørs havebelysning til livsstilsprodukter, der kører på både lavspænding, solceller og genopladelige batterier. Få også 10 % rabat på Modstrøms fordelagtige elaftale samt 5 % rabat på Modstrøms grønne energiomstilling.
Ansøg

PlusGuldkort

Få flere fordele med et PlusGuldkort! PlusGuldkort er et kombineret medlems-, rabat- og betalingskort. Kortet er også et MasterCard og er godt at have ved hånden, når du handler – både i Danmark og i udlandet. Det koster ikke noget at få kortet. Og du skal ikke betale et årligt gebyr for at have kortet. I op til 52 dage koster det også 0 kr. i renter at bruge den kredit, du får med kortet. Du bestemmer selv, om du vil betale din saldo ud hver måned, eller om du vil betale dine køb tilbage over længere tid. Priseksempel: Samlet kreditbeløb på 10.000 kr. Løbetid 1 år. Fast debitorrente 18,39 %, ÅOP 16,10 %, samlede kreditomkostninger 818 kr., månedlig ydelse 902 kr. Samlet tilbagebetaling 10.818 kr. Der tages i beregningen ikke højde for, at der hver måned skal indbetales et mindste beløb. I beregningen er kreditten rentefri i 22 dage. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Har du allerede et PlusGuldkort? I netbanken eller i PlusGuldkort app'en kan du se dine transaktioner, skyldige beløb og PIN-kode. PlusGuldkort er et samarbejde mellem Fagbevægelsens Fordelsprogram A/S og Entercard Danmark filial af Entercard Group AB (CVR-nr 38722557), hvor Entercard er kreditgiver. Produktets kredittjenester udstedes under varemærket Entercard.
Særpris

AdvokatFyn

Du får det første rådgivningsmøde hos en advokat gratis.