Få rabat og gode tilbud på billån, forsikring, boligvurdering og meget mere. Tjek altid pluskort.dk før du handler, der er nemlig mange penge at spare.

2.500 kr.

AL Billån

Spar 2.500 kr. på attraktivt billån. Hos AL Finans tilbyder de billig og fordelagtig bilfinansiering, og du finder attraktive billån til dig, der ønsker at købe en bil. Du sparer 2.500 kr. på et AL Billån. Er du også kunde i Arbejdernes Landsbank, får du yderligere 2.500 kr. i rabat.
10 %

Alka Forsikring

Du kan spare flere tusinde kroner på forsikring ved at skifte til Alka. Samtidig, får du en rigtig god forsikring. Forbrugerrådets blad, ”Tænk Penge” har nemlig kåret 2 af Alkas forsikringer til ”Bedst i test”. Det er Alkas Indboforsikring og Bilforsikring. Alka tilbyder 10 % rabat på forsikringer. Samtidig tilbydes forbundsmedlemmer en helt særlig Forbunds indboforsikring, der har et prisloft - uanset hvor du bor, og hvor mange I er i familien. Du får 10 % rabat ved at angive hvilket forbund, som du er medlem af, når du beregner din pris online.
200 kr. gavekort

EDC

Bestil et gratis Salgstjek og få et gavekort på 200 kr. EDC er Danmarks største mæglerkæde, og de har også en lokalkendt mægler i dit område. Med et gratis Salgstjek får du en grundig vurdering af din boligs aktuelle markedsværdi. Med et gratis Salgstjek får du: En grundig vurdering af din bolig En beregning af dit overskud Forslag til hvad du kan gøre for at få boligen solgt. Når Salgstjekket er udført, får du et gavekort på 200 kr. til sendentanke.dk. Betingelser: Modtagelse af gavekort forudsætter, at Salgstjek ikke er bestilt inden for de seneste 6 måneder.
Særpris

Arbejdernes Landsbank (70 butikker)

Bliv kunde i LO Plus Bank, så kan du gå i banken via din pc, smartphone eller tablet, når det passer dig. Du opretter selv en lønkonto og en budgetkonto, der begge giver dig store fordele og adgang til rigtig mange services; f.eks. gratis valutaveksling og et gratis internationalt hæve- og betalingskort. Eller opret en opsparingskonto med en god rente og mulighed for rabat på lån.
10 %

Mine Arvinger

Få 10 % rabat på testamenter! Med et skræddersyet TESTAMENTE til 1.795,50 kr. (Din PlusKort pris) kan du skabe tryghed for dig og din familie: - Din ægtefælle kan arve 37,5 % mere - Din samlever kan arve dig - Din arv kan fordeles, som du ønsker - Undgå at staten arver dig - Du får et gratis børnetestamente - Du kan gøre arven til særeje - Du kan undgå splid i familien Book en GRATIS rådgivningssamtale med en jurist og få svar på dine spørgsmål. Bemærkninger: Mine Arvingers normalpris er 1.995 kr. pr. testamente.
Ansøg

PlusGuldkort

Få flere fordele med et PlusGuldkort! PlusGuldkort er et kombineret medlems-, rabat- og betalingskort. Kortet er også et MasterCard og er godt at have ved hånden, når du handler – både i Danmark og i udlandet. Det koster ikke noget at få kortet. Og du skal ikke betale et årligt gebyr for at have kortet. I op til 52 dage koster det også 0 kr. i renter at bruge den kredit, du får med kortet. Du bestemmer selv, om du vil betale din saldo ud hver måned, eller om du vil betale dine køb tilbage over længere tid. Priseksempel: Samlet kreditbeløb på 10.000 kr. med fast debitorrente på 18,39 %. Kreditten afdrages ikke og har ingen fast løbetid, idet den er gældende indtil videre. Hvis 12 mdr. løbetid, 100 % udnyttelse i løbetiden, så udgør de samlede omkostninger (renter) 1.598 kr., ÅOP udgør 17,11% og det samlede tilbagebetalte beløb udgør 11.598 kr. Der tages i beregningen ikke højde for, at der hver måned skal indbetales et mindste beløb. I beregningen er kreditten rentefri i 22 dage. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Har du allerede et PlusGuldkort? I netbanken kan du se dine transaktioner, skyldige beløb og PIN-kode. Log ind i netbanken ved at trykke på knappen "Bestil online". PlusGuldkort er et samarbejde mellem Fagbevægelsens Fordelsprogram A/S og EnterCard Danmark filial af EnterCard Group AB (CVR-nr 38722557), hvor EnterCard er kreditgiver. Produktets kredittjenester udstedes under varemærket EnterCard.
Særpris

AdvokatFyn

Du får det første rådgivningsmøde hos en advokat gratis.
15 %

Brockstedt-Kaalund Advokatpartnerselskab (3 butikker)

Gratis sagsvurdering og professionel juridisk rådgivning til særpris! Brockstedt-Kaalund Advokater er et landsdækkende advokatfirma med 30 specialiserede jurister og kontorer i København, Aarhus, Silkeborg og Brædstrup. De tilbyder dig rådgivning inden for både erhvervs- og privatret, herunder f.eks. bolighandel, arv, skilsmisse, børnesager og personskadeerstatning. Få en gratis sagsvurdering og en god pris eller prisramme for opgavens løsning.
15-50 %

H.C. Andersens Flyttefirma

Få 15-50 % rabat hos H. C. Andersens Flyttefirma! Hos H.C. Andersens Flyttefirma er du sikret en kvalitets flytning med sans for effektivitet, faglig ekspertise og kundetilfredshed. Flyttefirmaet går ikke på kompromis med sikkerheden og behandler altid dine flyttesager med stor omhu. H. C. Andersens Flyttefirma overholder altid aftaler og leveringstider, og endda til konkurrencedygtige priser. Det er derfor at H. C. Andersens Flyttefirma har flyttebranchens bedste anmeldelser. Med PlusKort får du 15 % rabat på flytning, opbevaring og rengøring samt 50 % rabat på flytteudstyr (flyttekasser, pakkepap, bobleplast, garderobekasser, flyttetæppe mv.). Bemærkninger: Fremvis dit PlusKort til personalet på dagen for flytningen.