Få rabat og gode tilbud på cykler, gavekort, hundefoder, fotobøger, festartikler, lydbøger, legetøj og meget mere. Det er billigere at handle med PlusKort.

10 %

CEWE

CEWE tilbyder mange forskellige typer af fotoprodukter. Du finder her den populære CEWE FOTOBOG, hvor dine billeder printes direkte i en bog. Eller du kan lave personlige billeder til dit hjem, lave invitationer, fremkalde dine billeder, lave en fotokalender og meget mere.
10-12 %

Jupiter Cykler ApS (11 butikker)

Jupiter Cykler tilbyder 12 % rabat i deres webshop og gratis levering på ikke nedsatte cykler. Handler du i deres fysiske butikker, får du personlig professionel betjening og 10 % rabat. Der er gratis eftersyn efter 3 måneder på alle cykler i en af Jupiter Cyklers fysiske butikker - uanset om du har handlet på nettet eller i en fysisk butik. Betingelser. Rabatten gælder ikke på nedsatte/kampagnevarer i de fysiske butikker.
9 %

Jupiter Ekstra (3 butikker)

Hos Jupiter Ekstra får du 9 % rabat på cykler, reparationer og tilbehør (knallerter og scootere undtaget). Jupiter Ekstra har 3 butikker i Storkøbenhavn. Har du et LO Plus Guldkort, får du 9 % rabat i både butikkerne og ved køb på Jupiter Ekstras hjemmeside, når du betaler med kortet.
15 %

Olivers.dk

Olivers er meget mere end foder. Faktisk har de alt, hvad du skal bruge som hunde- og katteejer - både når det kommer til godbidder, den daglige pleje, aktivering og træning, eller leg og hyggestunder. Olivers foder er produceret af de bedste råvarer fra naturens eget skattekammer. Rabat: Du får 15 % rabat. Tegner du et abonnement på foder, får du yderligere 10 % rabat på alle varer, der leveres med din abonnementsordre. Du har altså mulighed for at opnå helt op til 25 % rabat. Levering til døren: Olivers Petfood leverer dit foder helt til døren, uanset hvor du bor. De leverer gratis, når bare du køber for 399 kr. Bestiller du inden kl. 11.30 på hverdage, afsender de dine varer samme dag. Betingelser: Rabatten gives ikke på varer, der forvejen er nedsat med mere end 15 %.
5 %

Hellorider.dk

Få 5 % rabat på din nye elcykel hos Hellorider! Hellorider elsker grøn energi, og som Danmarks største elcykelspecialist tilbyder de dig en eksklusiv rabat på cykler og elcykler*. Foruden rabatten får du selvfølgelig også landsdækkende service og garanti, samt mulighed for rentefri finansiering. Betingelser: *Rabatten gælder ikke i kombination med specifikke kampagnetilbud (eks. Hellodeals, Outlet, mm.) samt cykler fra Butcher & Bicycles.
5 %

SPOTdeal

På SPOTdeal.dk præsenterer de hver dag nye tilbud, som giver dig chancen for at opleve dejlige danske kroer og hoteller, rejser til spændende destinationer, gode restauranter, og shoppe kvalitetsprodukter - altid til attraktive priser. Du får 5 % rabat på deres i forvejen favorable priser. Sådan gør du: Tryk på knappen ”Bestil online” på denne side. Log in med en eksisterende bruger eller opret en ny Klik på ”Køb nu” på den deal, du ønsker at købe Klik på ”Benyt voucherkode” – indtast rabatkoden: pluskort Du kan nu se, at din ekstra rabat er fratrukket Gå videre til betalingen. Betingelser: Opgradering, tillæg, restbeløb af en rejse eller andet, der skal betales direkte ved en aftalepartner, er ikke omfattet af denne rabat. Du er altid velkommen til at kontakte SPOTdeal.dk’s kundeservice på spotdeal@spot.dk eller 33 47 18 18.
2,5 %

Netflix - gavekort

Stream film og serier med rabat hos Netflix. Du kan købe gavekort til Netflix gennem Gavekort PLUS og få 2,5 % rabat. Hos Netflix kan du finde et stort udbud af film og tv-serier, og der er noget for enhver smag. Det er også muligt at se Netflix, når du er på farten via deres app.
5 %

Nordisk Film Biografer - gavekort

Tag i biografen med rabat. Køb et gavekort gennem Gavekort PLUS og få 5 % rabat på en Bio-pakke til mere end 40 biografer landet over. Giv det som en gave eller brug det sammen med en du holder af. En biopakke indeholder 2 x biografbilletter med tilhørende gufbillet.
20 %

Pling

Få 20 % rabat på Pling til hele familien! Pling tilbyder et stort udvalg af både danske og internationale titler, så der er spændende læsestof at hente til hele familien – lige fra den nyeste sladder til sport og gadgets og inspiration inden for skønhed, bolig, sundhed og livsstil. Med bare ét abonnement kan du bruge Pling på op til fem forskellige smartphones og iPads, så hele familien kan blive underholdt på samme tid. I Pling får du adgang til OVER 30 af Danmarks bedste ugeblade og magasiner: BILLED-BLADET, SE og HØR, femina, SØNDAG, Familie Journal, Mad & Bolig, Ude og Hjemme, IN, ELLE, SPIS BEDRE & mange flere.... Du får også adgang til OVER 100 af verdens bedst sælgende internationale magasiner: HELLO!, In Touch weekly, MAXIM, GQ, Vanity Fair, Time, The New Yorker, Rolling Stone, Condé Nest Traveler & mange flere...
10 %

Sjov og Kreativ

Alt til din fest og hobby med 10 % rabat Find alt hvad du skal bruge til festen hos Sjov & Kreativ. De har et stort udvalg af festartikler og tilbehør til f.eks. børnefødselsdag, barnedåb, temafest, fødselsdag og babyshower. Derudover kan du også finde hobbyprodukter og sjove ting til børnene. Du får 10 % rabat hele varesortimentet.

Sider