Få rabat på restauranter og vin. Det billigere at benytte PlusKort, når du fx skal på Jensens Bøfhus, Bakkens Perle eller Paafuglen i Tivoli.

6 %

Jensens Bøfhus (22 butikker)

Jensens Bøfhus er en dansk restaurantkæde med 22 restauranter i Danmark. Her får du gode bøffer fra kødkvæg, der har stået på græs. Det giver bøfferne mere smag og kraft. Nyd alt fra Ribeye steak til BBQ-marinerede spareribs og grillet kyllingebryst med Jensens populære saucer og valgfrie kartofler ─ eller deres ta’ selv salatbar med stort varieret udvalg. Afslut middagen med et besøg i Jensens velkendte softicebar med et væld af valgfrie toppings. Så tag familien eller vennerne med på Jensens Bøfhus, og få 6 % rabat på hele regningen. Bemærkninger: Rabatten gælder i alle Jensens Bøfhus restauranter i Danmark og gives på hele regningen til selskabet – også på drikkevarer. Den gælder på kampagnepriser og tilbud i restauranterne. Du kan dog ikke kombinere rabatten med Club Jensens.
10 %

AC-VINE.DK

Find vine som passer til præcis dit ønske - om det er i forbindelse med et arrangement (fødselsdag, konfirmation osv.) eller f.eks. den helt rigtige vin til et lækkert måltid. Få 10 % rabat hos AC-VINE.DK
10 %

Backe Vin V/ Kim F Backe (2 butikker)

Hos Backe Vin forhandler de udelukkende vine, der giver dig en oplevelse. Vine med krop og sjæl, der pirrer dine smagsløg. Du får 10 % rabat. Besøg dem i butikken eller ring og bestil via hjemmesiden.
10 %

Bakkens Perle

Restaurant Bakkens Perle er perlen blandt Bakkens restauranter. Den ligger lige i hjertet af Bakken med både pladser ude og inde. Her serveres det gode danske køkken med et internationalt tilsnit. Du får 10 % rabat på hele regningen.
5 %

Egerisvin.dk

Du får 5 % rabat på alle varer hos Egerisvin.dk, hvor de har samlet et stort udvalg af vine i alle farver og alle slags druesorter. Hos dem finder du også specialøl fra Danmark, Belgien, England og Skotland, samt diverse spiritus som whisky, rom og cognac m.m.
10 %

Brasserie & Restaurant Underhuset

Det ældste Brasserie og Restaurant Underhuset midt på Silkeborg torv serverer lækre dansk/fransk frokost-og aftenretter. Huset summer af atmosfære og kan yderligere rumme selskaber op til 150 personer. Du får 10 % rabat på alle frokost- og aftenmenuer. Bemærkning: Rabatten gælder ikke drikkevarer samt særlige tilbud.