Få rabat på restauranter og vin. Det billigere at benytte PlusKort, når du fx skal på Jensens Bøfhus, Bakkens Perle eller Paafuglen i Tivoli.

6 %

Jensens Bøfhus (21 butikker)

Jensens Bøfhus er en dansk restaurantkæde med 21 restauranter i Danmark. Her får du gode bøffer fra kødkvæg, der har stået på græs. Det giver bøfferne mere smag og kraft. Nyd alt fra Ribeye steak til BBQ-marinerede spareribs og grillet kyllingebryst med Jensens populære saucer og valgfrie kartofler ─ eller deres ta’ selv salatbar med stort varieret udvalg. Afslut middagen med et besøg i Jensens velkendte softicebar med et væld af valgfrie toppings. Så tag familien eller vennerne med på Jensens Bøfhus, og få 6 % rabat på hele regningen. Bemærkninger: Rabatten gælder i alle Jensens Bøfhus restauranter i Danmark og gives på hele regningen til selskabet – også på drikkevarer. Den gælder på kampagnepriser og tilbud i restauranterne. Du kan dog ikke kombinere rabatten med Club Jensens.
5 %

Early Bird

Få rabat på restaurantbesøg! Book bord til samme aften og få 1/3 skåret af prisen på mere end 75 populære restauranter i København & Aarhus. Du finder hele 10 restauranter fra Michelin guiden hos Early Bird. Du får 5 % rabat på Early Birds i forvejen nedsatte priser. Udvalget af restauranter og barer varierer fra dag til dag, da det er forskelligt, hvornår stederne har ledige tider. Med Early Bird kan du kun booke til den samme dag, på udvalgte tidspunkter, og vælge den menu som restauranten eller baren har sat til salg. VÆR SIKKER PÅ GODE SPISEOPLEVELSER - Early Bird verificerer altid, at det er rigtige menuer og før-priser. - 200.000 gæster har allerede booket. - Bedømt til ”Fremragende” på Trustpilot. - Medierne roser Early Bird: Euroman, Politiken, TV2, Berlingske, Gastromand, Børsen, JP
10 %

AC-VINE.DK

Find vine som passer til præcis dit ønske - om det er i forbindelse med et arrangement (fødselsdag, konfirmation osv.) eller f.eks. den helt rigtige vin til et lækkert måltid. Få 10 % rabat hos AC-VINE.DK
10 %

Bakkens Perle

Restaurant Bakkens Perle er perlen blandt Bakkens restauranter. Den ligger lige i hjertet af Bakken med både pladser ude og inde. Her serveres det gode danske køkken med et internationalt tilsnit. Du får 10 % rabat på hele regningen.
5 %

Egerisvin.dk

Du får 5 % rabat på alle varer hos Egerisvin.dk, hvor de har samlet et stort udvalg af vine i alle farver og alle slags druesorter. Hos dem finder du også specialøl fra Danmark, Belgien, England og Skotland, samt diverse spiritus som whisky, rom og cognac m.m.
10 %

Brasserie & Restaurant Underhuset

Det ældste Brasserie og Restaurant Underhuset midt på Silkeborg torv serverer lækre dansk/fransk frokost-og aftenretter. Huset summer af atmosfære og kan yderligere rumme selskaber op til 150 personer. Du får 10 % rabat på alle frokost- og aftenmenuer. Bemærkning: Rabatten gælder ikke drikkevarer samt særlige tilbud.