Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra PlusKort, så bliver du opdateret på nye rabataftaler og aktuelle tilbud fra partnere. Nyhedsbrevet udsendes ca. hver uge.

Fornavn*
Efternavn*
E-mail

Jeg accepterer, at Fagbevægelsens Fordelsprogram A/S må kontakte mig via e-mail, meddelelser på sociale medier (Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Snapchat, TikTok og Twitter), telefon, sms, push-notifikationer og beskeder i applikationer med direkte markedsføring om kampagner, konkurrencer, koncepter og andre markedsføringstiltag vedrørende Fagbevægelsens Fordelsprogram A/S og Fagbevægelsens Fordelsprogram A/S` samarbejdspartnere og deres produktsortimenter. Samarbejdspartnerne kan løbende udskiftes og kan til enhver tid ses på www.pluskort.dk. Fagbevægelsens Fordelsprogram A/S må bruge mit samtykke til at orientere mig om nye samarbejdspartnere og deres produkter, og også til at spørge mig, om jeg ønsker at udvide mit samtykke til at modtage elektronisk markedsføring. Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke ved at sende en e-mail til info@pluskort.dk. For at kunne fremsende markedsføringen behandler Fagbevægelsens Fordelsprogram A/S mine identitets- og kontaktoplysninger, fødselsdato, køn, at jeg er medlem af et fagforbund tilknyttet PlusKort, og information om brug af visse samarbejdspartnere med henblik på generel medlemssegmentering. Jeg kan læse mere om, hvordan Fagbevægelsens Fordelsprogram A/S behandler oplysninger om mig her.

Jeg har givet samtykke til at modtage elektronisk markedsføring og foretrækker markedsføring, der passer til mig. Jeg giver derfor også samtykke til, at Fagbevægelsens Fordelsprogram A/S må behandle min købs-og søgeadfærd på hjemmesiden, i applikationen og på sociale medier, mine interesseområder og aktiviteter i forbindelse med fordelsprogrammet med henblik på målrettet markedsføring fra Fagbevægelsens Fordelsprogram A/S vedrørende Fagbevægelsens Fordelsprogram A/S og dennes samarbejdspartnere. Dette indebærer, at der laves en medlemsprofil af mig, og der vil ske placering af mig i forskellige kundekategorier. For at sikre relevant indhold vil Fagbevægelsens Fordelsprogram A/S anvende en tracking-teknologi, som placeres på din enhed (såsom computer eller smartphone) ved udsendelse af markedsføringen for at kunne se, hvordan du interagerer med det indhold, Fagbevægelsens Fordelsprogram A/S sender.

Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke til behandling af personoplysninger og anvendelse af tracking-teknologi med henblik på målrettet markedsføring ved at sende en e-mail til info@pluskort.dk. Tilbagekalder jeg dette samtykke, vil jeg fortsætte med at modtage generel, ikke-målrettet markedsføring, medmindre jeg også tilbagekalder mit samtykke til at modtage elektronisk markedsføring. Jeg kan altid vælge at tilbagekalde begge samtykker samtidigt. Jeg kan læse mere om, hvordan Fagbevægelsens Fordelsprogram A/S behandler oplysninger om mig her.