Få rabat på entrébilletter, turbånd og årskort. Tag hele familien billigere i Tivoli, Zoologisk Have, BonBon-land, LEGOLAND eller på Bakken med PlusKort.

Spar op til 39 %

LEGOLAND®

Er du klar til at træde ind i fantasien? I LEGOLAND® er alt awesome for både små og store legebørn. Oplev det fantastiske land, THE LEGO® MOVIE™ World, med tre stjerneseje forlystelser, der får hele kroppen til at boble. Glæd dig også til et sandt byggeeventyr af farvestrålende og fascinerende oplevelser med otte helt nye LEGO attraktioner i LEGOLAND®. Med mere end 75 millioner LEGO klodser og over 50 mavekildrende rutsjebaner kan eventyret begynde i LEGOLAND®. Bemærkninger: Når entreen er betalt, er alle de kørende aktiviteter gratis, dog med undtagelse af Renault Trafikskolen. Billetterne kan opgraderes til et Sæsonpas. l så fald betales differencen mellem prisen af Sæsonpas og netto billetprisen. Billetterne kan ikke refunderes, ombyttes eller kombineres med andre kampagner. Rabatten er fratrukket de viste priser og er beregnet ud fra køb af billet på dagen hos LEGOLAND®.
Særpris

Tivoli

Tag i Tivoli, og nyd en eventyrlig tid med farverige stauder og sirlige blomsterbed. Nyd en gåtur i den smukke Have og måske et sus i en af de populære forlystelser. Igen i år kan du købe entrébilletter og turbånd til særpris med PlusKort. Fredagsrock: Ved besøg i Tivoli til Fredagsrock efter kl. 16, kræves der forudbestilt pladsreservation. Reservationen er gratis. Sådan får du rabatten på billetter og turpas: 1) Tryk på knappen ”Besøg www” på denne side 2) Indtast CPR. nr. for at få adgang til webshop 3) Følg billetflowet for at købe billetter og turpas Bemærkninger: Efter login er rabatten fratrukket de vejledende salgspriser. Hver billet kan kun indløses én gang. Der tages forbehold for udsolgte billetter. Mistet billet? Sådan genfremsendes dit køb: 1) Gentag step 1 og 2 fra "Sådan får du rabatten" 2) I bunden af shoppen. Klik på fanen ”Mistet din billet?” Hvis du ønsker at købe billetter og give som gave, så sælger vi fortsat billetter, som er gældende i hele 2022.
Særpris

Zoologisk Have København

Få rabat på entrébilletter og gavekort til Zookort! I ZOO kan du møde mere end 4.000 fantastiske dyr, krydse kontinenter i en trækvogn og afprøve dine dyrekræfter på Zoofari-legepladsen. Kom så tæt på isbjørnene, at du får kuldegysninger, og se verden fra oven som en giraf - i Zoologisk Have København venter alverdens skønne opdagelser for dig og din familie! Sådan får du rabatten på billetter og Zookort: 1) Tryk på knappen ”Besøg www” på denne side 2) Indtast CPR. nr. for at få adgang til webshop 3) Følg billetflowet for at købe billetter OBS - pt. kan gavekortkoderne til Zookort kun indløses i indgangen. Bemærkninger: Ved køb eller fornyelse af Zookort får du en gavekortskode, som skal indløses i Zoologisk Haves billetsalg tæt på indgangen. Rabatten på Zookort er beregnet ud fra prisen, når den købes i billetsalget ved indgangen. Mistet billet? Sådan genfremsendes dit køb: 1) Gentag step 1 og 2 fra "Sådan får du rabatten" 2) I bunden af shoppen klikker du på fanen ”Mistet din billet?”
20 %

Bakken

Besøg verdens ældste forlystelsespark! Glæd dig til et spændende forår på Bakken, der åbner april 2022. Sådan bestiller du turbåndbilletter: 1) Bestil online via linket her på siden 2) Bekræft medlemskab ved at indtaste CPR-nummer 3) Vælg dato for dit besøg samt antal turbåndsbilletter 4) Du modtager herefter en turbåndsbillet med en stregkode. Turbåndsbilletten sendes også til den e-mail-adresse, du har oplyst ved købet 5) Stregkoderne scannes i Bakkens Informationskiosk og ombyttes til turbånd Bemærkninger: Rabatten er fratrukket de viste priser. Bakken har gratis entré. Læs om retningslinjerne på Bakken her. Betingelser: Der kan maks. bestilles 5 turbånd ad gangen. Skal du bruge flere turbånd, skal du foretage et nyt køb. Dit navn og adresse fremgår på alle billetterne. Turbåndsbilletter skal købes i forvejen og senest dagen før. Rabatten gives ikke med tilbagevirkende kraft.
25 %

BonBon-Land

Hvis du vil give dine børn den sjoveste dag, så tag en tur i BonBon-Land i 2022. I BonBon-Land er alle kørende forlystelser gratis, når du har betalt entreen. Den sjove og grønne forlystelsespark byder på masser af oplevelser for de mindste, f.eks. Leofarterne, Ormen og Sprutten, mens de modige voksne og større børn kan prøve Danmarks vildeste Svend Svingarm eller måske Vildsvinet. BonBon-Land har 30-års fødselsdag, som vil blive fejret i løbet af hele sæsonen. Så kom, grin og oplev nogle af de andre nye ting i BonBon-Land, der løbende vil blive præsenteret. Onlinerabat: BonBon-Land har varierende dagspriser. Det betyder at online-priserne varierer fra 149-259 kr. Der ydes en online-rabat til alle kunder som køber billetter i god tid (dvs. min 2 dage i forvejen). Du får altid 25 % rabat på dagsprisen. Er BonBon-Lands online rabat f.eks. 20 % den aktuelle dag, vil medlemmer få 5 % udover de 20 %, der i forvejen ydes i onlinerabat = i alt 25 % rabat på normalprisen/dagsprisen. Sådan opnår du rabatten: 1) Tryk på linket her på siden 2) Bekræft medlemskab ved at indtaste CPR-nummer 3) Vælg dato 4) Indtast rabatkoden og klik på aktiver Rabatkoden finder du på sitet efter du har bekræftet dit medlemskab. Bemærkninger: Husk, når først entréen er betalt, er alle forlystelser gratis. Børn under 90 cm er gratis. Rabatten gives på dagsprisen. Betingelser: Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller ombyttes til kontanter. Rabatten gælder ikke på ’Billetter til en hvilken som helst dag’ og familiepakker. Rabatten kan ikke opnås med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke rabat på billetter, som allerede er købt. Der kan maks. købes 8 billetter pr. medlem. Køb sæsonkort med rabat: Du kan købe et sæson Guldkort til BonBon-Land til kun 459 kr. Tilbuddet gælder for op til 5 sæsonkort, når du viser dit medlemskort. Guldkortet kan KUN købes i entréen til BonBon-Land - IKKE online. Du skal vise dit medlemskort for at opnå rabat (hvis du har det på app, er det også ok). Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller ombyttes. Husk, tilbud og rabatter kan ikke opnås med tilbagevirkende kraft.
10-25 %

Brændesgårdshaven

Oplev forlystelsesparken Brændesgårdshaven med 10-25 % rabat Brændesgårdshaven har åbent fra den 8. maj Haven blev åbnet for publikum i 1933 og er i dag et eldorado for børn og voksne i alle aldre. Der er fred og ro i ren Morten Korch idyl, men også masser af muligheder for sjov og ballade og leg i bl.a. deres badeland. Få følgende rabatter: 25 % rabat på alm. billetter i lav og højsæson (alder 4-59 år) 25 % rabat på sæsonkort (alm. sæsonkort og seniorkort) 10 % rabat på seniorbilletter (alder 60+ år) Betingelser: Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Der ydes heller ikke rabat på familiebilletter, samt ”kom-igen”kort.
6 %

Canal Tours

Få 6 % rabat på kanalrundfart i København Kom med på den klassiske kanalrundfart i Københavns livlige havn og skønne kanaler. Turen afgår fra Ved Stranden og Nyhavn og sejler forbi nogle af Københavns bedste attraktioner. Oplev byen fra vandsiden denne sommer, mens guiden fortæller om Københavns smukkeste kirker og slotte, de farverige og fredede huse, de nye arkitektonisk interessante bygninger samt selvfølgelig spændende historier fra byens begyndelse.
20 %

CinemaxX

Tag i biografen med rabat! Tag en pause fra dagligdagens trummerum, sluk mobilen og inviter din partner, venner eller familie med i biografen, hvor I kan fordybe jer i en god film på det store lærred. Hver måned udvælger CinemaxX-biograferne en premiereaktuel film og arrangerer en PlusKort specialforestilling til en favorabel pris. PlusKort fordele: Du får 20 % rabat på biografbilletter til månedens specialforestilling (én udvalgt forestilling pr. måned). Du får ligeledes 20 % rabat på udvalgte popcorn/sodavands-menuer i biografens kiosk. De udvalgte menuer er en ”Lille menu” og en ”Stor menu”. Hvilken film viser I til månedens PlusKort specialforestilling? Juni – Jurasic World - Dominion Juli – Bullet Train Sådan får du rabatten: Køb af biografbilletter: Bestil online via linket her på siden. Rabatten er fratrukket. Køb af popcorn/sodavand (lille menu eller stor menu): Vis dit PlusKort til personalet i biografens kiosk. Rabatten fratrækkes hermed de normale salgspriser på en lille eller stor menu, der er skiltet i kiosken. Bemærkninger: Popcorn og sodavand kan kun købes i kiosken. Ikke online. Rabatten på biografbilletter gælder kun til den specifikke forestilling og kan ikke anvendes på andre film samme dato eller samme film på et andet tidspunkt eller en anden dato. Rabatten beregnes ud fra alm. gældende billetpriser til samme filmtitel på et tilsvarende visningstidspunkt (hverdagsaften). Der tages forbehold for udsolgte billetter. Rabatten på popcorn/sodavands-menuerne kan ligeledes ikke anvendes på andre datoer end datoerne for PlusKort specialforestillingerne. Rabatterne kan ikke gives med tilbagevirkende kraft. Rabatterne kan ikke kombineres med andre kampagner eller rabatformer.
15 %

Flying Superkids

Få 15 % rabat på Flying Superkids - en oplevelse for hele familien! Du og familien kan opleve hæsblæsende underholdning, højtflyvende spring og sprudlende livsglæde, når Flying Superkids besøger en by nær jer. De to timers optræden indeholder alt fra imponerende akrobatik, sang og dans til fantastiske sjippenumre, utrolige balanceevner og trippel-saltoer – alt sammen udført af børn og unge i alderen 7-20 år, der elsker at optræde. 1) Tryk på knappen ”Besøg www” 2) Indtast cpr. nr. for af få adgang til rabatkoden 3) Følg linket til Flying Superkids billetsalg, vælg forestilling og tryk på den blå "Vælg plads" knap 4) På siden hvor man vælger pladser, tryk på det grå "Tilføj rabatkode" felt i toppen. 5) Indtast rabatkoden i feltet og tryk på "Anvend" Herefter opdaterer siden og siger "Du har opnået 15 % rabat"
25 %

Solve A Mystery

Få 25 % rabat på Solve a Mystery! Solve a Mystery tager dig og dine venner med på en anderledes tur i København, så I kan opleve mange af de kendte seværdigheder på en helt ny måde. I kommer rundt til Københavns historiske bygninger, og oplever byens karakteristiske kendetegn på en underholdende måde, hvor alle kan være med. Med Solve a Mystery skal du og dine venner løse en mordgåde, der bygger på virkelige hændelser med hele København som jeres legeplads. Gåderne er alsidige og sjove på samme tid. Så slip jeres indre detektiv, legebarn og historiker løs, og opklar de sjove og spændende mordgåder. I vælger selv, hvilket mysterium I vil opklare, og der kommer løbende nye mysterier til. Bemærkninger: Afhentning af mordmysteriet finder sted hos Copenhagen Visitor Center, Nybrogade 26 (kælderen – til venstre), 1203 København K (Åbningstider: Mandag – fredag 11-17, Lørdag 11-14, søndag og helligdage lukket)

Sider

a