Få rabat på entrébilletter, turbånd og årskort. Tag hele familien billigere i Tivoli, Zoologisk Have, BonBon-land, LEGOLAND eller på Bakken med PlusKort.

Spar 139 kr.

LEGOLAND®

Spar op 139 kr. pr. billet i LEGOLAND®! Er du klar til at træde ind i fantasien og lade eventyret begynde? I LEGOLAND® kan du og familien hvine af grin i rutsjebanerne Flying Eagle, Dragen og X-treme Racers. I kan udfordre ninjaerne i LEGO® NINJAGO® The Ride, og få knoglerne til at rasle af skræk i Ghost – The Haunted House. Udforsk LEGOLAND fra oven i LEGOTOP®, eller se verdenskendte bygninger og steder i det hyggelige Miniland. Oplev også årets nyhed, THE LEGO® MOVIE™ World, hvor Emmet og Lucy hiver dig med på en nervepirrende mission i en verden uden regler og uglade idéer. LEGOLAND® har åbent t.o.m. den 28. november, og igen i år kan du købe entrébilletter til særpris med PlusKort. Bemærkninger: Når entreen er betalt, er alle de kørende aktiviteter gratis, dog med undtagelse af Renault Trafikskolen. Billetten kan opgraderes til et Sæsonpas. l så fald betales differencen mellem prisen af Sæsonpas og netto billetprisen. Billetten kan ikke refunderes, ombyttes eller kombineres med andre kampagner. Rabatten er fratrukket de viste priser og er beregnet ud fra køb af billet på dagen hos LEGOLAND®. Sæson 2021/2022: LEGOLAND® lukker sæsonen 2021 den 28. november og åbner igen den 2. april 2022.
Særpris

Tivoli

Tivoli har slået portene op til et eventyrligt juleeventur for store og små. Tusindvis af funklende lyspunkter giver varme i det kolde vintermørke, juletræer glitrer i smukke farver, og Tivoli-Garden fylder Haven med dejlige toner. Gå på opdagelse blandt sneklædte boder, og lad dig betage af spektakulære lysprojektioner. Julemagien breder sig i Tivoli fra den 19. november til den 2. januar. Bemærk dog, at Tivoli holder lukket den 24. december. Husk coronapasset og ikke mindst det gode julehumør! Sådan får du rabatten på billetter og turpas: 1) Tryk på knappen ”Besøg www” på denne side 2) Indtast CPR. nr. for at få adgang til webshop 3) Følg billetflowet for at købe billetter og turpas Bemærkninger: Efter login er rabatten fratrukket de vejledende salgspriser. Hver billet kan kun indløses én gang. Der tages forbehold for udsolgte billetter. Mistet billet? Sådan genfremsendes dit køb: 1) Gentag step 1 og 2 fra "Sådan får du rabatten" 2) I bunden af shoppen. Klik på fanen ”Mistet din billet?”
10 %

Zoologisk Have København

Jul i ZOO Lørdag den 20. november t.o.m. søndag den 2. januar inviterer ZOO til fortryllende opdagelser i skæret fra en halv million julelys. I ZOO kan du stå på skøjter mellem pandaer og pingviner, lave juledekorationer og gaver i juleværkstedet, tage på tur med rensdyrene og meget mere. Du kan også stille sulten i mandler, gløgg og æbleskiver eller besøge de udsøgte madboder og restauranter. Sådan får du rabatten på billetter og Zookort: 1) Tryk på knappen ”Besøg www” på denne side 2) Indtast CPR. nr. for at få adgang til webshop 3) Følg billetflowet for at købe billetter OBS - pt. kan gavekortkoderne til Zookort kun indløses i indgangen. Bemærkninger: Ved køb eller fornyelse af Zookort får du en gavekortskode, som skal indløses i Zoologisk Haves billetsalg tæt på indgangen. Rabatten på Zookort er beregnet ud fra prisen, når den købes i billetsalget ved indgangen. Mistet billet? Sådan genfremsendes dit køb: 1) Gentag step 1 og 2 fra "Sådan får du rabatten" 2) I bunden af shoppen klikker du på fanen ”Mistet din billet?”
20 %

Bakken

Jul på Bakken Oplev en magisk jul på Bakken i weekenderne fra den 26. november til den 19. december samt den 20.-22. december. Hvis ikke duften af gløgg og æbleskiver kan få dig i julehumør, så kan de hundredevis af juletræer og julelys, syngende rensdyr og julemarkedet helt sikkert. Sådan bestiller du turbåndbilletter: 1) Bestil online via linket her på siden 2) Bekræft medlemskab ved at indtaste CPR-nummer 3) Vælg dato for dit besøg samt antal turbåndsbilletter 4) Du modtager herefter en turbåndsbillet med en stregkode. Turbåndsbilletten sendes også til den e-mail-adresse, du har oplyst ved købet 5) Stregkoderne scannes i Bakkens Informationskiosk og ombyttes til turbånd Bemærkninger: Rabatten er fratrukket de viste priser. Bakken har gratis entré. Betingelser: Der kan maks. bestilles 5 turbånd ad gangen. Skal du bruge flere turbånd, skal du foretage et nyt køb. Dit navn og adresse fremgår på alle billetterne. Turbåndsbilletter skal købes i forvejen og senest dagen før. Rabatten gives ikke med tilbagevirkende kraft.
25 %

BonBon-Land

BonBon-Land er det skøre og sjove univers, som børnene elsker. Når billetten er betalt, kan du prøve de mange sjove, vilde og skøre forlystelser igen og igen og igen. Det koster ikke ekstra. Vær opmærksom på, at der kan være specielle corona-restriktioner. Læs mere om retningslinjerne i BonBon-Lands hjemmeside. Onlinerabat: BonBon-Land har varierende dagspriser. Det betyder at online-priserne varierer fra 149-259 kr. Der ydes en online-rabat til alle kunder som køber billetter i god tid (dvs. min 2 dage i forvejen). Du får altid 25 % rabat på dagsprisen. Er BonBon-Lands online rabat f.eks. 20 % den aktuelle dag, vil medlemmer få 5 % udover de 20 %, der i forvejen ydes i onlinerabat = i alt 25 % rabat på normalprisen/dagsprisen. Sådan opnår du rabatten: 1) Tryk på linket her på siden 2) Bekræft medlemskab ved at indtaste CPR-nummer 3) Vælg dato 4) Indtast rabatkoden og klik på aktiver Rabatkoden finder du på sitet efter du har bekræftet dit medlemskab. Bemærkninger: Husk, når først entréen er betalt, er alle forlystelser gratis. Børn under 90 cm er gratis. Rabatten gives på dagsprisen. Betingelser: Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller ombyttes til kontanter. Rabatten gælder ikke på ’Billetter til en hvilken som helst dag’ og familiepakker. Rabatten kan ikke opnås med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke rabat på billetter, som allerede er købt. Der kan maks. købes 8 billetter pr. medlem. Køb sæsonkort med rabat: Du kan købe et sæson Guldkort til BonBon-Land til kun 449 kr. Tilbuddet gælder for op til 5 sæsonkort, når du viser dit medlemskort. Guldkortet kan KUN købes i entréen til BonBon-Land - IKKE online. Du skal vise dit medlemskort for at opnå rabat (hvis du har det på app, er det også ok). Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller ombyttes. Husk, tilbud og rabatter kan ikke opnås med tilbagevirkende kraft.
10-25 %

Brændesgårdshaven

Oplev forlystelsesparken Brændesgårdshaven med 10-25 % rabat Brændesgårdshaven har åbent i sæson fra den 9. maj t.o.m. den 30. oktober 2021. Haven blev åbnet for publikum i 1933 og er i dag et eldorado for børn og voksne i alle aldre. Der er fred og ro i ren Morten Korch idyl, men også masser af muligheder for sjov og ballade og leg i bl.a. deres badeland. Få følgende rabatter: 25 % rabat på alm. billetter i lav og højsæson (alder 4-59 år) 25 % rabat på sæsonkort (alm. sæsonkort og seniorkort) 10 % rabat på seniorbilletter (alder 60+ år) Betingelser: Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Der ydes heller ikke rabat på familiebilletter, samt ”kom-igen”kort.
6 %

Canal Tours

Få 6 % rabat på kanalrundfart i København Kom med på den klassiske kanalrundfart i Københavns livlige havn og skønne kanaler. Turen afgår fra Ved Stranden og Nyhavn og sejler forbi nogle af Københavns bedste attraktioner. Oplev byen fra vandsiden denne sommer, mens guiden fortæller om Københavns smukkeste kirker og slotte, de farverige og fredede huse, de nye arkitektonisk interessante bygninger samt selvfølgelig spændende historier fra byens begyndelse.
15 %

Flying Superkids

Få 15 % rabat på Flying Superkids - en oplevelse for hele familien! Du og familien kan opleve hæsblæsende underholdning, højtflyvende spring og sprudlende livsglæde, når Flying Superkids besøger en by nær jer. De to timers optræden indeholder alt fra imponerende akrobatik, sang og dans til fantastiske sjippenumre, utrolige balanceevner og trippel-saltoer – alt sammen udført af børn og unge i alderen 7-20 år, der elsker at optræde. Sådan får du rabatten: 1) Tryk på knappen ”Besøg www” 2) Indtast cpr. nr. for af få adgang til rabatkoden 3) Følg linket til Flying Superkids billetsalg, vælg forestilling og ”Find billetter” 4) Indtast rabatkoden i feltet ”Indløs Rabatkode”, inden du vælger billettype 5) Efter meddelelse om at rabatkoden er godkendt, kan du vælge billet, hvorefter priserne opdateres  
41 %

Solve A Mystery

Få 41 % rabat på Solve a Mystery! Solve a Mystery tager dig og dine venner med på en anderledes tur i København, så I kan opleve mange af de kendte seværdigheder på en helt ny måde. I kommer rundt til Københavns historiske bygninger, og oplever byens karakteristiske kendetegn på en underholdende måde, hvor alle kan være med. Med Solve a Mystery skal du og dine venner løse en mordgåde, der bygger på virkelige hændelser med hele København som jeres legeplads. Gåderne er alsidige og sjove på samme tid. Så slip jeres indre detektiv, legebarn og historiker løs, og opklar de sjove og spændende mordgåder. I vælger selv, hvilket mysterium I vil opklare, og der kommer løbende nye mysterier til. Bemærkninger: Afhentning af mordmysteriet finder sted hos Copenhagen Visitor Center, Nybrogade 26 (kælderen – til venstre), 1203 København K (Åbningstider: Mandag – fredag 11-17, Lørdag 11-14, søndag og helligdage lukket)
10 %

Wallmans Cirkusbygningen

Wallmans fortsætter festen med sit 6-stjernede dinnerparty, så saml venner, familie og kollegaer til en festlig aften i Cirkusbygningen – lige i hjertet af København. Glæd dig til et festfyrværkeri af et show med store musikalske fortolkninger af navne som Queen og Eurythmics, imponerende dans, crazy komik og nervepirrende akrobatik. Nyt denne sæson: En nyhed denne sæson er det sprudlende Scandinavian Song Contest, hvor den ultimative vindersang fra Eurovision skal kåres. Hvem der vinder – det er du med til at afgøre. Crazy humor: Få rørt lattermusklerne i selskab med den charmerende værtinde Megan Moore, en af Danmarks bedste Drag Queens. Mød også den crazy komiker David, der har taget den internationale scene med storm. 4-retters middag og fejring: Du og dit selskab får serveret en ækker 4-retters middag, mens I nyder aftenens mange shownumre. Et af højdepunkterne er Wallmans fejringsnummer, hvor aftenens æresgæster bliver overdynget med charme, humor og ekstra forkælelse. Showet slutter med et brag af en rock-finale, der samtidig sparker gang i festen på dansegulvet.

Sider

a