Forkæl dig selv med rabat og gode tilbud. Spar penge på høreapparater, fitness, hudpleje og meget mere med PlusKort.

7 %

Brandshop.dk

Brandshop.dk har et bredt sortiment inden for hårprodukter, hudpleje, parfume og makeup. Gå på opdagelse blandt Moroccanoil, Maria Nila, M2 Beaute, Revitalash, Clean Parfumer, Beaute Pacifique og mange flere brands til altid skarpe priser. Hos Brandshop.dk får du prisgaranti på hele sortimentet, hvilket betyder, at du altid er sikret den bedste handel.
10 %

Dansk HøreCenter (36 butikker)

Med PlusKort får du fordelagtige priser på høreapparater og tilbehør hos Dansk HøreCenter. Dansk HøreCenter står klar til at hjælpe dig med alt fra en høretest til valg af høreapparater og ekstra udstyr, der passer til din livsstil. Når du vælger Dansk Hørecenter, får du rådgivning fra hørespecialister, der lytter til dig, samt kvalitetsprodukter i alle priskategorier. Du har altid 4 års garanti på høreapparater, så din investering er sikker hos os. Du og din hørelse er i trygge hænder hos Dansk HøreCenter. Betingelser: PlusKort rabatten på 10 % gives på egenbetalingen ved køb af høreapparater. Medlemskortet skal vises ved konsultationen.
10 %

Din Hørespecialist (24 butikker)

Få rabat hos Din Hørespecialist Alle mennesker er forskellige – det er vores hørelse også. Er du i tvivl om du har nedsat hørelse, kan du altid kontakte Din Hørespecialist for en uforpligtende høretest og få personlig rådgivning af deres hørespecialister. De giver dig professionel rådgivning og nøjagtig tilpasning, så du får lige præcis dét høreapparat, der er rigtigt for dig. Et høreapparat er et moderne kommunikationsmiddel, som giver dig de bedste muligheder for at lytte og følge med i samtaler. Betingelser: Du får 4 års service og garanti og du får 10 % rabat på din egenbetaling, dvs. efter eventuelt tilskud fra det offentlige og Sygesikring Danmark er fratrukket. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.
10 %

ApoPro

ApoPro er hele Danmarks online apotek, hvor du nemt og sikkert kan købe apoteksvarer. ApoPro forhandler bl.a. hudplejeprodukter, kosttilskud og meget mere fra populære mærker, såsom Avéne, Rudolp Care, Decubal, ecooking og Apotekets. Med over 5000 produkter til både de nødvendige behov og til ekstra forkælelse kan du helt sikker finde det, du lige står og mangler. Bemærkninger: Rabatten gælder ikke recept- og håndkøbsmedicin, medicinsk udstyr og modermælkserstatning. Rabatkoden gælder ikke i forvejen nedsatte varer og produkter mærket "Altid lav pris"
Særpris

HEIMDALL’S Denmark ApS (4 butikker)

HEIMDALL’S – få de bedste høreapparater til særpris Der er stor forskel på kvaliteten af høreapparater. Hos HEIMDALL’S har du frit valg mellem de bedste apparater fra de førende producenter, så du kan vælge lige præcis de høreapparater, der passer til dig. HEIMDALL’S tilbyder dig en smartere vej mod bedre hørelse. De behøver nemlig kun at se dig én gang i en af deres klinikker – og de kommer også gerne på hjemmebesøg, hvis der er langt til klinik. Resten er online. Det betyder, at de kan justere dine høreapparater hvor end du er, når det passer dig. Velkommen hos HEIMDALL’S. Betingelser: Du får oplyst din rabat, når du har verificeret dig ved at klikke på ”Besøg www”.
5 %

PostMe.com

Som medlem får du 5 % rabat hos PostMe.com på køb over 500 kr. PostMe.com forhandler mærker som Gillette, Bjørn Borg, Max Factor, Redken, Philips og mange flere - dog billigere.
Særpris

Tenso

Tenso er et massageterapi-apparat, som erstatter smertestillende medicin og giver en beroligende og smertelindrende effekt til muskler og led. Tenso hjælper via nervestimulering med svag strøm gennem huden. Du kan med fordel bruge det til smertelindring, sportsskader/restitution og massageterapi. Læs mere om produktet. Med PlusKort får du et Tenso medlemskab til 99 kr. pr. måned i de første 6 måneder samt 149 kr. i oprettelse. Betingelser: Efter de første 6 måneder koster medlemskabet 149 kr. pr. måned.
10 %

We.Care

Få 10 % rabat på psykologhjælp. We.Care tilbyder psykologhjælp online via skrift eller video. Du vil få tilknyttet en autoriseret psykolog der hjælper dig, med dine udfordringer, på dine vilkår. Du kan nemt komme i gang, og du vil undgå ventetid på at få hjælp. Hvis du får hjælp gennem We.Care, er du tilskudsberettiget hos Sygeforsikringen Danmark.
10 %

OnlineShoppen365

Hos OnlinesShoppen365 kan du bestille produkter inden for pleje, velvære, motion og helse. Du får 10 % rabat på alle dine ordrer. Betingelser: Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og kampagner – dog gælder rabatten også på i forvejen nedsatte varer (hvor tilbudsprisen vises online).
30 %

Solgar.dk

Få 30 % rabat på vitaminer og kosttilskud! Solgar.dk har et stort udvalg af vitaminer og kosttilskud, som de har produceret siden 1947. Solgar har sit eget interne laboratorium i USA. Laboratoriet ledes af højtuddannede eksperter og Solgars kosttilskud gennemgår en meget streng kvalitetskontrol i alle faser i fremstillingen - fra råvare til færdigt produkt. Det sikre, at hvert produkt som forlader Solgar, opfylder deres Gold Standard™ for kvalitet. Der er sagt nej tak til plastik, og der er fokus på miljøvenlig indpakning. I webshoppen finder du vitaminer og kosttilskud der har fokus på sundhed (immunforsvar, fordøjelse og energi), skønhed (hår, hud og negle), sport og fitness. De har også forskellige former; dråber, let tykkelige kapsler (softgels), samt almindelige kapsler og tabletter. Betingelser: Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og kampagner og gælder ikke på i forvejen nedsatte varer online.

Sider

a