Få rabat hos Synoptik

Tilbud lige nu
I hele maj får du 10 % EKSTRA rabat, når du betaler med dit PlusGuldkort. Rabatten gives oveni din normale PlusKort rabat på 5-20 %, som opnås ved at vise kortet.

Rabatten gives automatisk, når du betaler med dit PlusGuldkort. 

Få rabat hos Synoptik
I Synoptik er kvalitet en mærkesag, og som kunde i Synoptik får du glæde af et væld af fantastiske fordele. Kig forbi din nærmeste Synoptik eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve.

Synoptik er den eneste optikerkæde, som kan tilbyde en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek.
Synoptik kalder deres synsprøve for en Udvidet Synsprøve, fordi den indeholder meget mere end en udmåling af din synsstyrke. De foretager også et omfattende tjek af dine øjnes sundhed med avanceret optisk udstyr og stor ekspertise. Uanset hvor i landet du befinder dig.

Du får 5 % rabat på briller og tilbehør på den til enhver tid gældende pris. PlusKort rabatten beregnes af den aktuelle nettopris, dvs. efter eventuelle andre rabatter er fratrukket.

På ikke nedsatte varer får du 20 % rabat på normalprisen. Gælder ikke kontaktlinser og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Bemærkninger:
Ved kontroltjek af linser skal du fremvise dit kort.
Vær opmærksom på, at du får 1 % rabat på dit kontaktlinseabonnement, og rabatten skal tilføjes hver 12. måned (1 gang om året).

Med PlusKort får du også 5 % rabat på brilleabonnement inden beregning af månedlige leje, når tilskuddet fra det offentlige og Sygesikring Danmark er fratrukket.

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Sådan får du rabatten

PlusKort

Vis dit kort og få rabat

PlusGuldkort

Vis dit kort og få rabat
Besøg www

Populære rabatter

Husk rabatten hos bl.a.