Carnival: Ny sæson - nyt show – ny fest

Det går ikke stille for sig, når byens største dinnerparty byder på en overflod af latter, spænding og overraskelser. Skal du fejre noget særligt eller trænger du blot til en aften fuld af magi, fest og farver? Velkommen til Wallmans!

Artist i suppen
Nyd en lækker 4-retters menu, men pas på du ikke får en artist i suppen! Rundt om dig og fra alle ender og kanter af den store Cirkussal udspiller der sig et sandt fyrværkeri af et show.

Crazy humor i særklasse
Glæd dig til den helt unikke performer Abigail Collins, der har optrådt på bl.a. West End og National Theatre i London. Som karakteren Peggy Sued har hun sat gang i lattermusklerne hos mange tusinde publikummer.

Intens spænding
Der bliver ekstra varmt i salen, når en fantastisk amerikansk-canadisk cirkusduo imponerer på to svingende sway poles. Det prisvindende nummer får hele salen til at holde vejret i intens spænding!

Do you wanna rock?
Kom med på en hæsblæsende rejse med artister på live-instrumenter og nogle af de mest talentfulde sangere og dansere i branchen! Fest igennem til et funky Bruno Mars-medley og til Queen’s og Eurythmics’ allerstørste hits. We will rock you!

Sådan får du rabatten

PlusKort

Book online og indtast rabatkoden: PlusKort i rabatkodefeltet eller bestil på tlf. 33 16 37 00 og oplys PLUSKORT medlemskab

PlusGuldkort

Bestil på tlf. 33 16 37 00 og oplys at der betales med LO Plus Guldkort
Besøg www

Populære rabatter

Husk rabatten hos bl.a.