Få 10 % rabat på Wallmans dinnerparty

Wallmans fortsætter festen med vores 6-stjernede dinnerparty, så saml venner, familie og kollegaer til en festlig aften ude – lige i hjertet af København.

Nyheder denne sæson:
Glæd dig til Wallmans sprudlende Scandinavian Song Contest, hvor den ultimative vindersang fra Melodi Grand Prix skal kåres! Hvem der vinder – det er DU med til at afgøre!

Crazy humor:
Et nyt indslag denne sæson er deres charmerende værtinde Megan Moore, en af Danmarks bedste og mest underholdende Drag Queens. Mød også den crazy komiker David, der har taget den internationale scene - og nu Cirkusbygningen med storm.

4-retters middag & fejring:
Du og dit selskab får serveret en ny, lækker 4-retters middag, mens I nyder aftenens mange shownumre. Et af højdepunkterne er Wallmans fejringsnummer, hvor aftenens æresgæster bliver overdynget med charme, humor og ekstra forkælelse. Showet slutter med et brag af en rock-finale, der samtidig sparker gang i festen på dansegulvet.


Bemærkninger:
Grundet Covid-19 er det det samme show, der har spillet siden september 2019, dog med enkelte nye numre, flere nye overraskelser og endnu mere feststemning.
Wallmans Dinnerparty er et internationalt show, der udføres på engelsk,og derfor kan nydes af alle.
Wallmans tager forbehold for at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

Betingelser:
Rabatten gælder ikke fredage og lørdage i november og december samt nytårsaften.

Sådan får du rabatten

PlusKort

Book online, og indtast rabatkoden: PlusKort i rabatkodefeltet eller bestil på tlf. 33 16 37 00, og oplys PLUSKORT

PlusGuldkort

Bestil på tlf. 33 16 37 00, og oplys at der betales med PlusGuldkort
Besøg www

Populære rabatter

Husk rabatten hos bl.a.