Få rabat på din næste ferierejse. Sommerhuse, charterrejser, skiferier, wellnessophold, kør selv-ferier, kroophold er billigere med PlusKort.

5% + 3-5%

Apollo Rejser

Få rabat hos Apollo Rejser! Tilbud lige nu I hele januar får du 5 % ekstra rabat, når du betaler med dit PlusGuldkort. Det er oveni din normale PlusKort rabat på 3-5 %. Rabatten gives automatisk, når du betaler med dit PlusGuldkort. Vær opmærksom på, at der kan gå ca. 14 dage, før du kan se rabatten i PlusGuldkorts netbank. Apollo har et stort udvalg af charterrejser med god service, som giver en tryg rejse. Med PlusKort får du altid 5 % rabat på rejsen, hvis den bestilles mindst 30 dage før afrejse. Er der under 30 dage får du 3 % rabat på rejsen. Med Apollo venter ekstra gode ferieoplevelser på deres kendte Apollo Mondo koncept-hoteller, som er skabt i samarbejde med engagerede hotelejere, lokale køkkenchefer og gæster fra træningsbranchen, rejsebranchen og restaurationsbranchen, ja, til og med cafébranchen! Går man op i at træne på sin ferie, så kan man også finde sin næste ferieoplevelse på et af deres mange Apollo Sports-hoteller, herunder det kendte Playitas Resort på Fuerteventura. Værd at vide: Apollo tager selvfølgelig ansvar for alle deres rejsende, og man kan derfor rejse trygt og sikkert med Apollo. Det betyder også, at alle som køber pakkerejser med Apollo, er dækket af deres pakkerejsegaranti. Desuden arbejder de for bæredygtige rejser og socialt ansvar, hvor de blandt andet samarbejder med SOS børnebyerne. Apollo er den første nordiske rejsearrangør, der er certificeret efter Travelife's kriterier for rejsearrangører. Bemærkninger: Ved telefonisk booking skal du også trykke på knappen ”Besøg www” på denne side, for at få oplyst PlusKort koden. Den skal oplyses, når du booker via telefon. Betingelser: Rabatten opnås kun ved at indtaste/oplyse rabatkoden ved booking. Rabatten gælder ikke på krydstogter, træningsrejser og storbyferier. Rabatten gælder ikke gruppe (forenings) – og konferencerejser. Kontakt Apollo på grupperejser@apollorejser.dk eller på telefon 70 21 44 55 for mere information.
9 %

Arp-Hansen Hotel Group

9 % rabat på hoteller med charme og stil! Tag en pause fra hverdagen, og forkæl dig selv med et hotelophold udover det sædvanlige. Med en bred vifte af unikke hoteller på de bedste adresser i København garanterer Arp-Hansen Hotel Group udsøgt service og en central beliggenhed i nærheden af byens mange populære attraktioner. • Phoenix Copenhagen • 71 Nyhavn Hotel • Imperial Hotel • The Square • Tivoli Hotel • Copenhagen Island • Copenhagen Strand • Gentofte Hotel • Next House Copenhagen Du får 9 % rabat på hotelværelsernes daglige priser (både fleksible og restriktive priser) med og uden morgenmad.
20 %

Comwell Hotels (12 butikker)

Du kan få 20 % rabat på overnatninger med stor økologisk morgenbuffet på alle danske Comwell hoteller i hele landet. Kædens forskellige hoteller byder på unikke oplevelser bl.a. spa, gourmetmiddage, by-oplevelser i f.eks. København, Aarhus, Aalborg, Odense. Når du overnatter på et Comwell hotel, kan du trække stikket og nyde de øjeblikke, som får dig til at glemme alt om hverdag, videokonferencer og vasketøj. Hos Comwell Hotels gør de fortsat alt for, at du som gæst kan føle dig tryg, når du opholder dig på deres hoteller, og de tager selvfølgelig alle de nødvendige forholdsregler i overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger. Bemærkninger: Rabatten gives på overnatninger på alle værelseskategorier. Rabatten kan ikke benyttes på Comwell Borupgaard, Comwell Kellers Park og Comwell Kongebrogaarden. Betingelser: Rabatten gælder ved ankomst fredag, lørdag eller søndag samt ferieperioder og kan annulleres omkostningsfrit indtil kl. 16.00 på ankomstdagen. Prisen varierer efter valgte hotel og ankomstdag. Der tages forbehold for udsolgte dage og perioder, hvor tilbuddet ikke er tilgængeligt.
10 %

DanCenter sommerhusudlejning

Hos DanCenter kan du leje sommerhuse i både Danmark, Tyskland, Sverige og Norge. Mulighederne er mange hos DanCenter, hvad enten du foretrækker en romantisk weekend med din partner, et hyggeligt luksussommerhus med pool til hele familien eller noget helt tredje. Bemærkninger: Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabataftaler og gives ikke på afholdte eller allerede bestilte ferier. Rabatten gives ikke på administrationsgebyr eller tillægsydelser som slutrengøring eller linnedpakker.
Særpris

DanCenter udlej sommerhus

Benytter du ikke selv dit sommerhus, kan du med fordel leje det ud, og få hjælp til at dække dine udgifter eller noget andet, som du går og drømmer om. Som noget helt særligt får du et gavekort på 1.500 kr. til sendentanke.dk, når du tegner kontrakt med DanCenter via Pluskort. Hos DanCenter er der mange fordele, som du kan drage nytte af som husejer, dem kan du læse meget mere om på dancenter.dk/udlejning Hvis du ønsker at leje dit sommerhus ud med DanCenter skal du klikke på "Besøg www" knappen på denne side og gøre følgende: • Udfyld DanCenters lejeberegner med diverse informationer om dit sommerhus og dine kontaktinformationer til dig • Accepter, at DanCenter må kontakte dig med henblik på udlejning af dit sommerhus • Indenfor kort tid kontaktes du af en rådgiver fra DanCenter til en uforpligtende snak • Ønsker du fortsat at leje dit sommerhus ud, aftales besigtigelse og vilkår • En kontrakt udarbejdes og underskrives • 2-4 uger efter dit sommerhus er gjort synligt på DanCenters hjemmeside, modtager du dit gavekort til sendentanke.dk på 1.500 kr.
10 %

Danhostel (62 butikker)

Få 10 % rabat på alle overnatninger! Danhostel byder på landsdækkende overnatning for familier og grupper tæt på natur, kultur og attraktioner. De har store flotte familieværelser med plads til op til 6 personer. Mange af værelserne er med eget bad og toilet samt moderne senge. Samtlige Danhostels har én eller flere værter, som har kendskab til lokalområdet, hvorfor de altid står klar med tips og ideer til spændende udflugter, spisesteder og andre aktiviteter. Så uanset om du er til storby- eller friluftsliv, om du vil til Jylland eller øerne, eller om du vil have à la carte-menu eller selv lave mad, så er der et Danhostel for dig. Sådan får du rabatten: 1) Klik på knappen ”Besøg www” på denne side 2) Vælg dato, sted og antal personer mv. og tryk på knappen ”Book” 3) I feltet ”indtast dit kortnummer” Skriv dit CPR. Nr. 4) Klik på Pluskortet, der vises i step 2 i købsflowet (værelses specifikationer) – og klik på ”tjek kortnummer” – herefter fratrækkes rabatten
10 %

Danland

Hos Danland kan du leje en feriebolig på at af deres 28 feriecentre, der alle ligger smukt ved de danske kyster. Når du lejer en feriebolig hos Danland, er der masser af muligheder for hele familien uanset behov. Danland har feriecentre med badeland, wellnessfaciliteter og andre skønne ferieoplevelser. Bemærkninger: Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabataftaler og gives ikke på afholdte eller allerede bestilte ferier. Rabatten gives ikke på administrationsgebyr eller tillægsydelser som slutrengøring eller linnedpakker.
5,5 %

DFDS

MiniCruise til Oslo: Nyd et par skønne dage på havet med et MiniCruise på Oslobåden. På et MiniCruise til Oslo har I to nætter ombord på skibet. I sejler afsted kl. 14.15 fra København og ankommer til den norske hovedstad næste morgen kl. 09.15. Efter en oplevelsesrig dag i Oslo sejler I tilbage mod København kl. 14.15, hvor I ankommer næste morgen kl. 09.15. Transportrejser - København-Oslo / Frederikshavn-Oslo, enkelt vej eller tur/retur: Tag bilen med langs søvejen til Oslo hver dag. Oslobåden sejler dagligt i begge retninger. Kør bilen om bord om eftermiddagen, så er du og din bil fremme i Oslo næste formiddag. Bemærkninger: Rabatten er gyldig på både MiniCruises & transportrejser og der opnås 5,5 % rabat på både bil og kahytsprisen.
10 %

NOVASOL

Få 10 % rabat på leje af 50.000 sommerhuse og ferieboliger hos NOVASOL. Vælg mellem sommerhuse overalt i Danmark og resten af Europa. Der findes ferieboliger i alle størrelser og prislejer og du kan leje ferieboliger hele året rundt. Betingelser: Rabatten hos NOVASOL gælder hele året. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Bemærkninger: Rabatten gælder kun nye bookinger. Der kan kun opnås rabat, hvis bookingen er foretaget direkte hos NOVASOL. Rabatten online opnås kun ved at benytte rabatkoden i bookingøjeblikket.
2-5 %

Suncharter A/S

SunCharter er hele Nordjyllands charterbureau. Med deres mange års erfaring og danske rejseledere kan du trygt lægge din ferie i deres hænder. SunCharter er skønne ferieoplevelser for hele familien direkte fra Aalborg Lufthavn. SunCharter har rejser til mange populære destinationer, såsom Rhodos, Kreta, Meganisi, Paleros og Alanya. Bemærkninger: Opnå 5 % rabat på feriens grundpris og få ved bestilling senest 60 dage før afrejse. Ved bestilling mindre end 60 dage før afrejse opnår du 2 % rabat på grundprisen. Rabatten gælder kun nye bookinger. På ”Rejser på egen hånd” opnås der ikke rabat.

Sider

a